Business and Bubbles

Ik stap oa in de auto bij ondernemers met een verhaal. Over hun zakelijke avonturen, over zichzelf, grappige anekdotes & de auto waarin ze rijden. Dat is waar het om draait bij Business Bolides. Het verzamelen van Business stories on wheels, omdat het altijd beter is om te bewegen dan om stil te staan. Benieuwd naar wie ik ben?

Nou, dat ben ik! Ellen (Ell) Jansen. Eigenaresse van mijn eigen bedrijf, Soccerhostess en nu ook lekker aan de slag met Business and Bubbles.

Geboren en getogen in het fijne Ulft, een plaats in de prachtige Achterhoek. Ik ben de jongste uit een familie met 3 kinderen, ik heb 1 zus en 1 broer. Met zijn drieën hebben we een heerlijke jeugd gehad, die dankzij mijn geweldige ouders zo fijn was.

schermafbeelding-2016-10-14-om-13-26-35

Aangezien mijn bedrijf zich veelal toespitst op voetbal, krijg ik vaak de vraag: ‘Heb je zelf ook gevoetbald?’ Nee, dat heb ik niet. Toen ik klein was turnde ik en zat ik op de scouting met meerdere van mijn vriendinnen. Elke week, en vooral de kampen, was het weer een feest. Maar toen ik dankzij een schooltoernooi handbal ontdekte, ben ik lid geworden van de handbalvereniging UGHV. Jarenlang trainde ik 2 keer in de week en speelden we 1 keer in de week een wedstrijd. Een heerlijke sport, waar gelukkig steeds meer aandacht aan wordt geschonken. Ondanks dat ik handbalde, is voetbal altijd al een liefde geweest. Elke zondagavond om 19:00 uur zaten we met de hele familie Studio Sport te kijken onder het genot van een kop koffie en een boterkoek. Daarnaast maakte mijn moeder haar ultieme eiersalade wanneer het Nederlands Elftal speelde (tegenwoordig heb ik de kunst van het eiersalade maken overgenomen en mijn nichtje begint er ook steeds beter in te worden). Voetbal staat voor mij dus gelijk aan goede herinneringen.

Na de basisschool ging ik naar de MAVO, HAVO/MBO Management assistente / Directie secretaresse, HBO Toeristisch Management en toen aan het werk, bij een hotel! Ik had nooit gedacht dat ik daar terecht zou komen. Gelukkig is het zo gelopen, want via die eerste stage/baan ben ik terecht gekomen waar ik nu ben. Na 10 jaar te hebben gewerkt in de hotellerie, daar waar ik naast de zakelijke congressen etc, tientallen trainingskampen heb mogen organiseren, mag ik mij vanaf 1 juni 2015 de trotste eigenaresse van Soccerhostess noemen. Het bedrijf waar ik al zoveel mooie dingen mee heb gedaan en nog zoveel meer mooie dingen mee wil gaan doen.

En dan Business and Bubbles! Daarmee ga ik LOS! Dingen combineren die ik geweldig vind. Mensen leren kennen, vragen stellen en video’s maken. What’s not to love!?

Twitter

Facebook

Instagram

Linkedin