Juichen voor Stephan | Shop like you give a damn

Super duurzaam online shoppen doe je bij Shop Like You Give a Damn, dus Stephan Stegeman deze #linkedinliefde is voor jou! En natuurlijk ook voor Kim van Langelaar, want jullie rocken het samen. 

Juichen voor Laurens de Groot | Smart Parks

Op Instagram werd laatst de vraag gesteld wie jij een wereldverbeteraar vindt. Ik dacht direct aan Laurens de Groot van Smart Parks en bedacht me toen ook… Waarom heb ik nog geen #linkedinliefde voor hem gemaakt?  Deze man en zijn team zijn druk bezig de wereld een mooiere plek te maken voor dier en mens. Dus Laurens! Deze is voor jou.

Juichen voor Margarit Gerrits | Stichting De Nobele Hoeve

Later wil ik Margarit Gerrits worden… Ik heb zo enorm veel respect voor deze vrouw. En waarom? Dat zie je in de #linkedinliefde van deze week. En nog een enorme tip. Ga haar volgen op Instagram, want dat maakt je dag elke dag een beetje mooier.

Juichen voor Rintske Bosma | Cupbliss

Wanneer je een bedrijf start met het idee om daarmee goede doelen financieel te steunen… Dan verdien je een Linkedinliefde. Rintske Bosma heeft met haar Cupbliss (koffie- en theebekers) vanaf 2015 al meer dan € 50.000 gedoneerd aan o.a. War Child Holland en Terre des Hommes Netherlands. Enorm veel respect voor jou, Rintske. Daarom is…

Juichen voor Haydar Bayrak

Een #linkedinliefde voor een Meesterverbinder, namelijk Haydar Bayrak. Vorige week mocht ik samen met hem en allerlei andere toffe Linkedinners, online meeten en het was een feest! Haydar was de perfecte gastheer en de gesprekken gingen van Pinterest tot rode lippenstift. My kind of meeting dus. Dankzij Haydar heb ik Lusine Grigoryan, Jelle Maarten de…

Juichen voor Ilse Wolf | Ilse Wolf Fotografie

Support je vrienden. Support toffe ondernemers. Support door te liken, delen, reageren etc! Ik doe dat door elke week te juichen. Deze is voor Ilse Wolf van Ilse Wolf Fotografie.