Juichen voor Suuz Boven – Amijs | Buro22 en Vrouwen in Sport

Suuz Boven – Amijs! Dat is toch zo’n topvrouw en zij verdient zeker een #linkedinliefde. Naast haar Buro22, geeft zij samen met Anouk Dijkhoff vrouwen in de sport een online podium. Of ze nou op het veld staan of daarnaast, op hun platform Vrouwen in Sport mogen ze shinen.

Juichen voor Rob Schalker | A Fish Named Fred

Support je vrienden. Support toffe ondernemers. Support door te liken, delen, reageren etc! Ik doe dat door elke week te juichen. Deze is voor Rob Schalker van A Fish Named Fred.

Femke en Nanda

Femke Akkerman van Femke Akkerman.nl: Op een gegeven moment kwam er een soort energie naar boven, ik weet dat ik het kan. Fuck it, ik begin mijn eigen bureau. Nanda Akkerman van Zangstudio Nanda Akkerman: Zingen kan helpen tegen tekenen van depressie. Door te zingen ga je uit je hoofd en ga je meer in…

Een business coach? Hou toch op!

6 april Ik krijg van Anke een connectieverzoek op LinkedIn, inclusief persoonlijk bericht (alleen daar kunnen heel wat mensen wat van leren). Ik laat Anke weten dat ik graag met haar connect en het leuk vind haar op dit kanaal te volgen. 12 april Anke komt direct to the point. De reden waarom ze contact:…

Avondje FCN

Het FCN (Founders Carbon Network) is een prachtige netwerkgroep. Wij gingen samen op stap naar Amsterdam, op naar de FCN nieuwjaarsborrel. Hierbij The Before en The After.

On a roll!

Yes, we are. De site is bijna klaar om gepubliceerd te worden! SPANNEND!

Op kamers

Wij willen op kamers in de regio Arnhem.

Business and Bubbles LIVE op Facebook

Whoohoooo! Omdat we zoveel enorm leuke reacties van jullie kregen op onze aanstaande samenwerking gingen wij op 21 december live of Facebook. Eerder dan gepland, maar ach! Wij zijn goed in afwijken van de standaard planning!