Juichen voor Haydar Bayrak

on

Een #linkedinliefde voor een Meesterverbinder, namelijk Haydar Bayrak. Vorige week mocht ik samen met hem en allerlei andere toffe Linkedinners, online meeten en het was een feest! Haydar was de perfecte gastheer en de gesprekken gingen van Pinterest tot rode lippenstift. My kind of meeting dus. Dankzij Haydar heb ik Lusine Grigoryan, Jelle Maarten de Vries, ⭐️ Sascha Bertus, Michael Peters, Pieter Koevoets 📌, Joke Ramdhani, Carmen Christiaanse, Yasemin Usanmaz, Melinda Van Aalst, Maaike Vennik, Archana Haarnack en Vincent van Kleef leren kennen op een hele leuke en relaxte manier. Ik juich keihard voor Haydar.

Support je vrienden. Support toffe ondernemers. Support door te liken, delen, reageren etc! Ik doe dat door elke week te juichen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s