Iet Giet Oan!

2018. Volgende week is het al zo ver. Jeezj! Een jaar waar ik (wederom) veel verandering wil inzetten, zakelijk gezien.

Soccerhostess! Yes, vol door. Het ondersteunen van bedrijven die een voetbal/sport gerelateerde focus hebben. Organiseren blijft mijn favoriete ding om te doen, maar ik wil me ook op andere gebieden inzetten. De sales/accountmanager kant blijft ook kriebelen en sinds ik meer doe met marketing, is dat ook een onderdeel dat ik meer en meer wil oppakken, binnen de sportwereld. En tja… video’s maken. Het blijkt lichtelijk verslavend! Ook dat is iets nieuws wat ik ga oppakken, ook voor Soccerhostess. Dus breder die handel! Soccerhostess gaat zich uitbreiden 😉

En Business and Bubbles, ik blijf het zo’n enorm mooi iets vinden! Zoals ik al heb aangegeven wil ik onze lieve volgers niet in de steek laten. Ik wil door blijven gaan met BaB. Ik vind het te tof en ik geloof nog steeds in het concept dat er staat. Ik moet het natuurlijk wel wat aanpassen. Aangezien ik het nu alleen ga oppakken, wil ik 2 ondernemers bij mij in de auto zetten en daar het gesprek mee aangaan. Wat nou, 3 is a crowd? Ja, een übertoffe crowd!

Het lijkt me geweldig om ondernemers die elkaar eigenlijk niet kennen en waar je connectie misschien niet verwacht te matchen. Of ondernemers die samen of apart een bedrijf zijn begonnen. Echtgenoten! Vrienden! Vriendinnen! Kersverse ondernemers! Zakenpartners! Noem de connectie maar op, ik wil ze in de spotlights zetten.

mark-adriane-259950

Sommige dingen kosten veel tijd en nog meer inzet om ze te laten slagen. Ik wil het graag de tijd en de kans geven. Na mijn vorige blog kreeg ik weer zoveel leuke en lieve reacties, dat ik de drang alleen nog maar meer voelde om toch door te zetten. Er zitten nog verschillende afspraken aan te komen met mensen die met me mee willen denken en dat vind ik zo enorm tof. Reacties van mensen die ik niet of nauwelijks ken en die nu hun tijd willen investeren in mijn nieuwe ideeën. Ik vind dat een prachtig iets, dat maakt mijn wereld weer iets mooier. En deze was al zo mooi!

Ik ben al druk bezig met een lijst van ondernemers samen te stellen waar ik graag bij in de auto stap. Mocht jij, lieve lezer, nou een zakelijk stel kennen waarvan jij denk: DIE MOETEN IN DE AUTO! Of ben jij zelf zo iemand, laat het me weten. Ik voeg jou graag toe aan mijn lijstje.

Dan blijf ik voor nu dromen van, en keihard werken aan, toffe samenwerkingen en een sponsorauto van pak em beet…  Aston Martin.

Rianne, dank je wel voor het afgelopen jaar. Het was een feest. Wat hebben we belachelijk hard gelachen en een toffe dingen gedaan. Ik zie nu al uit naar de volgende buikpijn van het lachen sessie, maar dan zonder camera.

En dan sluit ik af, zonder vraag… Raar.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sandra Overbeek schreef:

  Jouw enthousiasme & super gaaf concept gaan nog ver komen! Enjoy the ride & we see eachother soon! Happy Holidays ❤️

  Like

  1. Aaaah! Dank je wel 🙂 Tot snel! Kan niet wachten om lekker met je te gaan zitten!

   Like

 2. Jeanette Brouwer schreef:

  Ik kan je post niet meer vinden waar ik op reageerde maar volgens mij komt m’n reactie hier ook wel aan:):
  Jeanette, Alittlecowsdream & Willem (Filiaal4), twee ondernemers op 1 kussen, 3 kids en 2 aanleunkids. Gek van voetbal, pittig niveau. Altijd wat te doen dus.

  Like

  1. Hey Jeanette, Dank je wel voor je bericht! Ik twijfel of ik je al gevraagd had om me te mailen met jullie gegevens (want ik heb al op jouw site zitten neuzen), zo niet, dan hierbij: wil je me mailen, dan neem ik zsm contact met je op met meer informatie. Ellen@businessandbubbles.com. Dank je wel 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s