Hoe nu verder?

Inderdaad, je gaf het al aan, van het hele kerstgedoe krijg ik de kriebels. Brrrrr! Dus ik doe NIETS aan kerst, behalve de ‘verplichte’ nummers. Maar… om deze blog toch te kunnen schrijven, ga ik maar een beetje de kerstsfeer proberen op de zoeken (yeah…right…). Wie zou ik een Kerstcadeau geven?  Dan kan ik er niet maar 1 kiezen, maar dan ga ik voor iedereen die bij ons in de auto heeft gezeten. En dan heb ik het over die wie ons écht hebben gesteund, die onze filmpjes/blogs hebben gedeeld, die ons onder de aandacht hebben gebracht bij bedrijven, die met ons hebben meegedacht. Die mensen wil ik bedanken. Want zonder hen was het afgelopen jaar Business and Bubbles vele malen minder interessant geworden.

Dus dank jullie wel ondernemers! Voor jullie enthousiasme, inspiratie, hulp! We hebben van jullie genoten en het was heerlijk jullie te leren kennen.

Het is een geweldig jaar geweest. Business and Bubbles heeft me zoveel gebracht. We hebben zo enorm veel gelachen, zoveel mooie mensen mogen ontmoeten en dingen mogen doen. We zitten al in december en de meeste bedrijven hebben aangegeven te willen wachten tot 2018 met evt beslissingen maken voor wat betreft een samenwerking met ons. Jij hebt al aangegeven dat je stopt, dus tja. BaB zoals het was, is dan ten einde. Geen filmpjes. Geen blogs. Het liefste was ik vrolijk doorgegaan, dus nu is het aan mij om goed na te denken. Ga ik opzoek naar een nieuwe collega? Ga ik alleen verder met een ander concept? Ga ik stoppen? Een hele moeilijke beslissing, aangezien we dit samen zijn begonnen in alle enthousiasme.

sydney-zentz-408416

Eigenlijk wil ik hetgeen we opgebouwd hebben, niet laten gaan. Ik wil niet opgeven, maar ik besef me ook, dat het niet meer hetzelfde zal zijn zonder mijn main squeeze. TWIJFELS MENSEN, TWIJFELS! Kan iemand me gewoon even de toekomst voorspellen en me zeggen waar ik goed aan doe? Zou echt supertof zijn.

Pffff, dan zit 2018 er verrekte snel aan te komen. Ik ben zo benieuwd wat dat jaar gaat brengen. Zowel voor jou, Rianne, als voor mijzelf. We zitten allebei een beetje in dezelfde fase. Dingen in onze bedrijven anders willen aanpakken. Het groter en mooier maken. Veel vragen die we onszelf stellen, veel uitdagingen waar we voor staan. Het ondernemerschap is super tof, maar soms ook simpelweg vermoeiend en vol vraagtekens.

Ik ga er nog even keihard over nadenken. Dus de vraag in mijn titel is nogal bepalend. Maar toch! 2018, Soccerhostess (en wie weet wat nog meer) is coming your way!

Hoe kijk jij aan tegen 2018? Sta je te springen om het vuurwerk af te steken, of zijn er ook dingen waar je stiekem een beetje tegenaan zit te hikken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s