Tjibbe van der Zeeuw

Recruitment…tja, we gaan met een recruiter in de auto zitten. Voorafgaand aan deze cartalk hebben we elkaar aangekeken en echt wel gedacht: ‘Zou dat er ook zo een zijn die van die ongeïnteresseerde standaardbericht in je Linkedin inbox plempt?

Wat een verademing binnen het ‘headhunting & recruitment Wilde Westen’ is deze man! Geen concessies doen als het gaat om de beste match tussen kandidaat en aanvraag. Dat kan betekenen dan bedrijven een kandidaat voorgesteld krijgen die absoluut niet past binnen het profiel dat zij in hun hoofd hebben…maar die hun organisatie wél verder kan helpen. Geen standaardisatie maar out of the box, met een heldere leiderschapsvisie én met volle overtuiging nee durven zeggen tegen aanvragen die niet passen.

Oh, en Tjibbe is ook de uitvinder van de Wolky theorie, maar als je daar meer over wil weten stuur Tjibbe dan vooral een berichtje, hij kan er prachtig over vertellen.

Squadra | Linkedin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s