Hoi, ik ben Ell en ik heb een verslaving.

Lieve Rianne,

Jij moet gewoon lekker jouw gang gaan, met al die creativiteit die je in je hebt. Ik snap jouw keuze dan ook heel goed, om alleen met ondernemers aan de slag te gaan die weten wat ze willen en het dan ook durven te doen. En wat een toffe scoop! In mei weer een festival! Zet hem vast in jullie agenda, mensen!

Jij vroeg aan mij wat ik allemaal nog wil doen zakelijk als privé… Jeetje. Zo enorm veel dingen staan nog op mijn lijstje.

Ik ga beginnen met iets nieuws dat is ontstaan door mijn lippenstiftverslaving. Via Twitter kreeg ik de vraag ‘Hoeveel lippenstiften heeft @Elljansen eigenlijk?’ Dus ik ben direct op mijn collectie gedoken en gaan tellen. Er vanuit gaande dat het er een stuk of 50 zouden dan. Dat vond ik al een behoorlijk aantal. Dus ik tellen… 50, oeps 80, WAT!? 90, Ow god.. 99, 100!!!?? 101… 101!!! Ik had toen 101 kleuren. Ondertussen ben ik er weer 2 rijker ( I CAN’T HELP MYSELF!) dus 103. Toen ik dat op InstaStories postte, kwam de vraag: ‘Wil jij de 30 dagen lipstick challenge doen?’ Nou heb ik een absolute hekel aan al die challenges van tegenwoordig, maar dit betreft lippenstift. Lipstickjunkie als ik ben, COUNT ME IN, BABY!

7516759376_IMG_2362

Dus nu zit ik elke dag met mijn snufferd voor een camera, foto’s te maken en te posten op Instagram. Aangezien de challenge nu op haar einde loopt, krijg ik al berichten van mensen die het jammer zouden vinden dat het zou stoppen. Ondanks dat ik wel klaar ben om mijn eigen gezicht zo vaak te zien, vind ik het super dat mensen het leuk vinden. Ik krijg zulke toffe reacties, heb al vaker lippenstift meegenomen voor mensen of mensen kopen de lippenstift die ze via mij hebben gezien. Ik vind het ook geweldig dat wanneer iemand iets vraagt over lippenstift, iemand mij dan tagt, zodat ik kan helpen. YES! YEEESSS! Dat is tof. Dus… ik het ga voortzetten. Op Instagram. Ik blijf foto’s van mooie lippenstiften posten en blijf vrolijk vragen beantwoorden over mijn geliefde verslaving.

Wie dit leest en denkt, JAAAA! ZIEN ZIEN ZIEN! www.instagram.com/alwaysaboutthelipstick.

Zo. Genoeg over lippenstift!

Verder ga ik lekker door met Soccerhostess, Blijf ik mooie contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, blijf ik reizen (in januari gaan we knuffelen met mijn broer en zijn gezin in Manilla. Goed begin van 2018), blijf ik gelukkig (is de planning) en blijf ik keihard genieten van het leven, want er is al genoeg shit in de wereld.

Life is good, mmmmkay!

En dan mijn vraag voor jou. Ik geef jou de vrije hand. Wat is een verhaal dat jij heel graag wilt delen met onze lezers? Mag zakelijk of privé zijn. 1,2,3 GO!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s