It ain’t over ‘till it’s over!

WHAAAAAAAAAAA! Wat heerlijk voor je dat het Festival zo’n heerlijk sfeer had. Precies de sfeer die je voor ogen had en wellicht nog wel beter. Jullie hebben er hard genoeg voor gewerkt! Wat zullen jullie apetrots zijn op deze Festival creatie van jullie. Op naar een editie met STRALEND weer!

En die foto van jou starend naar het podium, die spreekt boekdelen. Je oogopslag, je lach, je uitstraling en de manier waarop je staat. Een en al liefde en weer die trots. Geweldig! Heerlijk! Zo mooi!

Het zeer waarschijnlijke afscheid van de Business Bolide. Ugh. Ik moet er nog niet aan denken. Het is goed dat we onszelf die deadline hebben gegeven, maar toch. Nu deze dichterbij komt, spuug ik erop. Maar het kost te veel tijd om een hobby te laten zijn.

Echter ben ik niet zo direct als jij was in jouw bericht. Ik zeg nog niet dat het over is. Het is nog geen eind december, er is nog wat tijd en die gaan we goed besteden. Na jouw blog zijn er meerdere mensen geweest die hebben aangegeven dat we niet mogen stoppen, mensen die ons graag willen helpen en met ons willen verder denken over het concept. Geweldig.

Ik formuleer het dus zo: In december hakken wij de knoop door, gaan we door of niet. Tot die tijd werken we nog keihard aan ons toffe concept, in de hoop alsnog die toffe partner te vinden. Always look on the bright side of life. Opgeven is nu absoluut nog geen optie. It ain’t over ‘till it’s over. BAM!

Hoe ik terugkijk op de afgelopen maanden BaB? Met een warm fuzzy gevoel. We hebben zulke fijne mensen leren kennen, zulke leuke dingen mogen doen. Veel mensen blij kunnen maken met onze give aways. Als ik daaraan denk word ik spontaan extra blij.

Het is ook zo leerzaam geweest. Ik heb leren editen, heb een hele site gebouwd, zonder dat ik ook maar een idee had waar ik aan begon (zelfde geldt voor het editen van de filmpjes trouwens. Geen idee waar ik aan begon.) Ben ook een kei in agenda’s beheren 😉 Bloggen! Dat mogen we niet vergeten. You name it, I did/made it. Dus dat is iets waar ik enorm trots op ben. Ja, je mag hier en daar ook weleens roepen dat je trots bent op jezelf.

Dus tja… aangezien ik zo enorm veel tijd heb gestopt in dit project, zou ik het met veel pijn in mijn hart moeten stoppen, mocht het zover komen. En och man… wat hebben we een lol gehad. Echt belachelijk hoe vaak we samen in een deuk hebben gelegen om de domste dingen. Zo jammer dat de meeste dingen niet geschikt was voor publicatie.

Wat had ik nog willen doen met BaB? Nou… we hebben de wildste ideeën gehad. Nederlandse ondernemers interviewen in het buitenland. Opzoek gaan naar ondernemers waar we opeens niets meer van vernemen. Tijdens een vlucht op zoek gaan naar ondernemers en hen interviewen. Waar ga je heen, wat ga je doen? Mogen we je volgen?

Ik had graag door middel van een financiële boost willen werken aan het verder professionaliseren van onze filmpjes. Meerdere camera’s. Iemand die ons filmt, zodat we meer beeld buiten de auto hadden kunnen maken. En och… zo enorm veel meer.

Het blijft eeuwig zonde dat meerdere bedrijven ons concept geweldig vonden, maar het (nog) niet aandurfden. Ondernemen betekend ook innovatief zijn, nieuwe dingen proberen. Wij deden het, jammer dat de geïnteresseerden tot nu toe dat niet durfden te doen.

We hebben het zoveel over december gehad, dat ik ga denken aan voornemens. Ik vind het idee van voornemens starten op 1 januari de grootste onzin. Waarom niet direct beginnen? Heb jij nog nieuwe voornemens voor jouw bedrijven?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s