Grow some balls, Ell!

Rianne… serieus? Loopschoenen? Als in hardloopschoenen? Woman! Ja, jij zou dat kunnen. Maar ik… Ik zou na 2 minuten al hijgend in een hoekje liggen. Enig interview zou dat worden. Dus zorg er in godsnaam voor dat je mensen hebt die een beetje kilometers kunnen maken. Ik ben heel goed in op het strand liggen, wellicht is dat ook een idee 😉 Nee, lekker door de bergen hiken. Genieten van uitzichten en dan ondervragen. Of dat was Johnny de Mol doet. Johnny Into The Wild. Als ik dat zie… ZO jaloers. Maar dan zonder het bloed drinken enzo. Gewoon genieten van de natuur. Dat zou een behoorlijke droom zijn.

Jouw vraag. Welke zakelijke eigenschappen bewonder ik? Nou… Heb je even?

Je weet hoe ik jouw snelle brein bewonder. Hoe jij het ene naar het andere idee eruit gooit. Ik heb echt de tijd nodig om dingen te laten landen. Ik kan niet direct allerlei dingen op tafel gooien Dus ja… zo’n brein, dat lijkt me een verrukkelijke eigenschap. Ondanks dat ik weet dat jij er soms ook helemaal knettergek van kan worden, omdat de ideeën maar blijven komen, daarom zou ik best wel wat van die ideeën van jou willen overnemen. Dat doen vrienden voor elkaar.

Mensen die elkaar dingen gunnen. We leven tegenwoordig in een maatschappij die vooral denkt aan: IK IK IK IIIIKKKK!!! Daarom ben ik dol op mensen die ook kunnen denken aan een ander, niet alleen zakelijk gezien trouwens. Maar dat is een ander verhaal. Waarom niet aan een ander denken wanneer jij een opdracht binnenkrijgt, die niet helemaal jouw ding is. Hoe mooi is het om dingen te kunnen delen. En wanneer jij dat doet uit een goed hart, krijg je het zeker weten in de toekomst terug.

Eerlijkheid. Ook dat is zo’n ding. Wanneer het om geld draait, kunnen mensen opeens ‘anders’ worden. Gniepig worden. Oneerlijk worden. Dus de mensen die daar bovenuit stijgen en gewoon eerlijk durven te zijn, moedig ik ENORM aan. Speak what is on your mind. Gooi het eruit. Positief of negatief, maar wees eerlijk. Vooral naar jezelf.

fab-lentz-253417Dan nog zoiets. Ondernemers die echt goed kunnen netwerken. Gewoon afstappen op mensen op het moment dat ze denken dat je iets voor elkaar kunt betekenen. Ik ben iemand die het liever afwacht. Offline dan. Online durft ze wel. Als ik eenmaal online contact heb gehad met iemand, stap ik zonder problemen op iemand af. Maar koud… Mwah. Neem mijn nieuwe werkgever. Martijn. Ik ben nu een paar dagen met hem op pad geweest en hij is iemand die DIRECT afstapt op iemand waarvan hij denkt: JA! Die kan ik helpen of wij kunnen iets voor elkaar betekenen. Echt. Wow. Soms was ik nog mijn tas aan het pakken en dan was hij al weg. Ik vind dat dus echt geweldig. Waarom zou je het ook niet doen? En dat besef ik me dan ook maar al te goed. Maar goed… Daar kan ik nog wat van leren. Grow some balls, Ell!

En wat ik heel erg mooi vind zijn ondernemers die ‘high in the foodchain’ zitten en gewoon lekker down to earth zijn. Zoals het zou moeten, maar we hebben genoeg andere voorbeelden gezien. De ondernemers die weten waar ze vandaan komen en ook terug blijven geven. Prachtig! Het is eigenlijk te triest voor woorden dat ik daar bewondering voor heb, want zo zou het gewoon moeten zijn.

Zo zijn er dus nog veel meer eigenschappen te noemen, maar ik laat het hier voor nu hier maar bij.

Maar, enough about me! 7 oktober was HET festival! Jullie festival. Het festival waar jij je met hart en ziel voor hebt ingezet. Vertel! Hoe was het en wat ga je volgend jaar anders aanpakken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s