De heerlijke alledaagsheid van niet-alledaagse mensen

Supply chain…say that again…supply chain dus. Zo knap hoe jij je vol vuur in het diepe van de ‘hoe krijg ik een product van A naar B-wereld’ stort. Maar ook zo herkenbaar want het is alles of niks. Of je gaat ervoor óf je zegt met een lieflijke glimlach: ‘Echt superbedankt maar neuh ik geloof dat er andere mensen zijn die dat veel beter kunnen dan ik’. Dus voor jou is het nu full force supply chain shizzle! Echt zo leuk om van dichtbij mee te maken hoe jij dit project oppakt, je de materie eigen maakt en mooie activatie-ideëen aan het smeden bent.

Iets totaal nieuws en onbekend gaan doen, dat kan best spannend zijn. Maar ook zo ontzettend: deuren open, nieuwe energie, over drempels heen en hups weer een bak aan nieuwe ervaringen en mooie verhalen.

Dus ja jouw vraag: stel je voor, jij zou je op iets compleet nieuws gaan richten, geen Ibiza, geen marketing. Je kan alles doen wat je hartje begeert, maar je wil wel lekker werken en geld verdienen. Waar zou jij dan jouw tanden inzetten?

Ik zou willen gaan hardlopen, drafje mag ook, met ‘grote’ inspirerende mensen. (ondernemers, acteurs, artiesten, CEO’s etc.) Niet op basis van adoratie maar juist de ‘gewone’, menselijke kant laten zien die ik zo ontzettend boeiend vind.

Na een week knijterhard werken, loopschoenen aan en de natuur in. En dan gewoon vragen wat er in me opkomt: Neem jij wel eens een zelfgesmeerde boterham mee naar je werk? Praat jij met onbekende mensen als je in de lift staat, en wat zeg je dan? Google jij jezelf wel eens? Wat wil je later worden als je groot bent? Heb je een suffe hobby, mag je gerust zeggen. Heb jij ook vrienden die niet (financieel) ‘succesvol’ zijn? Zullen we heel hard een nummer zingen, jij mag kiezen! Een week kamperen, zou je dat kunnen? Heb jij wel eens gehuild achter je bureau/in je auto? Zullen we bloemen kopen en naar een willekeurig bejaardentehuis gaan? enzovoort enzovoort.

All-People-Smile-In-The-Same-Language.

De heerlijke alledaagsheid van het leven van niet-alledaagse mensen. Dat zou ik willen vastleggen, dus ja dan moet er een camera mee. Maar ik heb door onze cartalks ook geleerd dat je je daar alleen de eerste minuten van bewust bent. Televisie (of youtube) maken dat zou ik willen.

Tja en wie zouden er dan op mijn wensenlijstje staan? Ik ben de kwaadste niet dus ik schud er wat uit mijn mouw. Olcay Gulsen, Kluun, Raymond Cloosterman (Rituals), Suus Ruis (ik ben totaal verliefd op haar eerlijke en hilarische schrijfstijl), Professor dr. Erik Scherder, Theo Maassen, Paskal Jakobsen (Blof).

Dit antwoord doet me realiseren dat ik altijd blijf neigen naar ‘iets met marketing’. Sorry kind je kunt niks anders, zou mijn moeder nu met een grote glimlach kunnen zeggen 😉 Storytelling is nou eenmaal mijn allergrootste liefde. Of het nou mijn eigen verhaal is of dat van een ander, dat maakt niet uit. ‘Life is for strange adventures, midnight swims and rambling conversations’.

Mensen met levensambitie en een mooi verhaal die bewonder ik. En jij Ell, welke (zakelijke) eigenschappen in anderen bewonder jij?

Kus, Rianne

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s