Ondernemen vanuit mijn belly…en nee ik word geen draagmoeder

Mijn lieve Ell,

En zo is ineens alles anders. Van harte Ell, you got the job! Dynamiek, beweging en vooral een organisatie met lef die snel knopen doorhakt. En je niet zoals heeeeeel veel andere bedrijven je ellenlang aan een lijntje laat bungelen. Oh man zij gaan zo blij met je zijn daar. En ik ben zo benieuwd naar al je marketing en reis avonturen, haha ik sta hier zelf een beetje te springen merk ik.

En waar ik ook zo van kan stuiteren is, bovenop mijn al bestaande activiteiten, mijn ‘nieuwe’ uitdaging. Namelijk een festival…dat kwam op mijn pad toen ik met 2 andere ondernemers op Ibiza was en we een beetje aan het brainstormen waren over zakelijke plannen en ideëen. Plop!, daar ontstond het idee voor een festival. Eerlijk gezegd kwam dat vooral door Cilla: my sister from another mister en bladmanager van het Ibiza Magazine.

En dit is niet zomaar een festival! (mag ik toch wel zeggen over mijn eigen feessie?) Het is namelijk de ultieme house & rock loveclash. DJ’s die de fijnste summerfriendly house draaien & livebands die de lekkerste rock en pop covers voor je spelen. Ibiza meets Woodstock maar dan in Nederland, met een vleugje Burning Man.

Blog BaB IDF(1)

Jij vraagt mij: Jij bent ook zo’n iemand die aanpakt wat ze tof vindt. Zoals bijvoorbeeld het organiseren van een festival. Nog nooit zoiets gedaan, maar je doet het gewoon. Mijn vraag… HOE DAN!?

Nou ja mijn grote ‘geheim’ is vooral niet teveel te piekeren over HOE? maar gewoon van start te gaan en te focussen op DOEN!. Ik zeg niet dat dat bij voorbaat de meest succesvolle manier is, maar kennelijk wel mijn manier. Gaandeweg kom ik obstakels, hindernissen en veel support tegen. En die los ik op en omarm ik.

Beetje thrillseeker moet je wel zijn moet ik eerlijk bekennen, want damn wat een bak aan werk en beslommeringen kom ik tegen. Aan de andere kant heb ik nog nooit in zo’n korte periode zoveel ontzettend toffe mensen ontmoet als de afgelopen maanden.

Ondernemen vanuit mijn belly, dat is het zo’n beetje. Handelen op gevoel, gaandeweg steeds meer structuur aanbrengen in dit project en beslissingen durven nemen…doordacht maar vooral niet onnodig traag.

Dus voor iedereen die dit leest: jij bent enorm uitgenodigd op 7 oktober voor dit topfeessie, dus gauw je kaarten bestellen 😉 www.IbizaDancesFestival.com

Gisteren zei een vriendin nog tegen mij; ‘Echt waar Rianne, weer meteen een heel festival, je had toch eerst kunnen beginnen met een verjaardagsfeestje?’. Daar heeft ze een punt, maar kennelijk zit ik zo niet in elkaar. Want hé ik vind dit zo kneiterleuk en dat is volgens mij de belangrijkste peiler van ondernemen.

En dat brengt me bij mijn vraag aan jou. Ik weet dat diep in jou een ‘automeisje’ zit. Jij vertelde vorige week over hoe jij als peuter, huilend, weigerde de auto van je vader uit te komen als hij em verkocht had. En ik luister altijd, met waarschijnlijk een zeer oncharmant openstaande mond, hoe jij autotypes, modellen, voorkeur voor velgen kortom de hele auto-encyclopedie weet op te lepelen. Vrouw jij bent een kerel, als het op auto’s aankomt dan he! Mijn vraag is dan ook, heb jij nooit gedroomd van een carrière in de autolarij?

Kus, Rianne

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s