Arjen Pels Rijcken

De state of the art depot koning van Nederland!

Eigenlijk hadden we er nooit zo bij stilgestaan, maar wij hebben in ons kikkerlandje natuurlijk genoeg materiaal dat VOOR ALTIJD bewaard moet blijven. Denk bijvoorbeeld aan films & kunst. En dat is precies waar Arjen Pels Rijcken in voorziet.

Hij is de klimaatkast van het Nederlands Cultureel Erfgoed of beter gezegd, de depots die hij bouwt zijn dat. En dat zijn echte huzarenstukjes, voorzien van alle (technische) snufjes zodat onze kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en alles wat er daarna nog komt kunnen blijven genieten van deze Nederlandse Cultuurschatten.

WAD depots | Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s