Het was helemaal niet de bedoeling!

Lieve Rianne,

Copy cats… ik begrijp ze écht niet. Dat je niet creatief bent, ok. Maar dat je zonder toestemming aan de haal gaat met iemand anders zijn/haar ideeën of stijl en al helemaal wanneer je 1 op 1 content overneemt. Schandalig! Hyena’s zijn prachtige dieren, maar je moet ze niet achter je aan hebben.

En of ik het mis om in een team te werken? JA! Heel. Ik mis echt met een groep mensen ergens naartoe werken. Samen successen delen en even tegen iemand aan kunnen zeuren als iets niet lukt en lekker lachen. Heerlijk. Maar! Daar komt binnenkort veranderingen in. In ieder geval voor 3 dagen in de week.

Dit was echt zoiets wat op je pad komt en waar je geen nee tegen kan zeggen. Via Linkedin reageerde ik op een post. Ik tagte daarin iemand waarmee ik in mijn vorige leven (zo voelt het soms) in de hotellerie veel contact mee had in verband met het organiseren van evenementen. Zij reageerde daarop dat we snel weer eens wat moesten afspreken, ik was het enorm met haar eens. Dus… PLANNEN! Voor haar was er een afspraak uitgevallen de volgende dag, dus spraken we die dag af om gezellig bij te kletsen. Zij zit al een paar jaar in de werving en selectie. En het kwam ter sprake dat ik vanaf september weer beschikbaar was voor 2, max. 3 dagen in de week. Opeens zegt ze: ‘Ik heb een vacature uitstaan en ik denk dat jij daar uitstekend bij jou zou passen. Zal ik die eens naar je opsturen, kan je kijken of het wat is.’ Ze had me al helemaal enthousiast gemaakt, dus tuurlijk, stuur maar door.

Ik heb altijd al me meer willen focussen op Marketing. Wil ik een opleiding doen? Ja, best wel, maar dat kwam er natuurlijk niet van, want eigenlijk pak ik zoiets ook liever op in de praktijk. Gewoon doen en ervoor gaan. Deze functie betreft een deel marketing, sales én evenement organisatie. O.M.G! Dat leek too good to be true.  Dus… Hoppa, solliciteren. Binnen een week zat ik in gesprek 1, deze duurde bijna 2 uur! Goede klik, leuke mensen, platte organisatie, dus snel knopen doorhakken, er zullen meerdere trips naar het buitenland gepland worden, veel contact met interessante mensen. Yes! Ik was enthousiast en zij blijkbaar ook. Een week daarna zat ik in gesprek 2, waarin al snel bleek: I HAD THE JOB! Whooooop!

IMG_8304

Vanaf 4 september ga ik dus weer gedeeltelijk in loondienst, dat was helemaal niet de bedoeling, maar soms lopen dingen zoals ze moeten lopen en dat gevoel heb ik hier ook. Ik ga dus weer werken met een team! Naar een daadwerkelijk kantoor rijden, collega’s om me heen, mijn jurkjes en hakken weer uit het stof halen, de aankomende 3 maanden staan er al 7 trips gepland… Ik ga druk worden en kan niet wachten om te gaan knallen als Marketeer bij Supply Chain Media

Dus Marcella de Jong van MRKTNG, je bent een kei in je vak, want wat heb je dit goed aangevoeld!

Voor de duidelijkheid: Soccerhostess en Business & Bubbles blijven gewoon doorgaan. Alhoewel het kan zijn dat er soms een week geen dinsdag content is voor BaB. Het inplannen van afspraken zal wat uitdagender worden en het tijd vrijmaken voor het editen van de filmpjes ook. Maar… we blijven vrolijk doorgaan.

Jij bent ook zo’n iemand die aanpakt wat ze tof vindt. Zoals bijvoorbeeld het organiseren van een festival. Nog nooit zoiets gedaan, maar je doet het gewoon. Mijn vraag… HOE DAN!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s