Toni van Dam

Eet je eigen billen op met ToniFast!

Tja we weten natuurlijk niet hoe het bij jou zit, maar een paar kilootjes kwijt zouden wij best ok vinden. Er qua gezondheid dan ook nog op vooruit gaan is natuurlijk helemaal een dream come true. Eigenlijk is Toni een ‘Miracle man’. Hij is de expert op het gebied van vasten. En dan zonder poedertjes, drankjes, repen of andere dure vervangers.

Nee, gewoon niet eten en Toni kan jou daar bij coachen, kijk naar hem en je ziet dat het werkt. Maar ja, hoe werkt dat dan dat niet eten. Want dat klinkt nogal als een uitdaging, terwijl het is eigenlijk heel eenvoudig is: niet eten tot 12.00 uur en na 20.00 uur niet meer, easy peasy lemon squeezy, toch?

Nou, wij durven er nog een tandje bovenop te doen en de proef op de som nemen: WIJ GAAN EEN HELE DAG NIET ETEN! En gaan die dag gewoon kneiterhard sporten en werken. Dus ben of ken jij een hotel (om vanaf de ochtend de eerlijke deelname te toetsen) en een sportcoach meld je dan vooral aan. Want wij gaan de challenge aan en dit filmen!

ToniFast | Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s