Kiwi voor een week.

Lieve Rianne,

Inderdaad, wij gaan allebei voor het behoud van de natuur. De natuur is dan ook het begin van alles. Zonder natuur, geen mensheid. Zo simpel is het. Toen ik nog een klein Ellentje was, had ik op de basisschool al een natuurclubje opgericht. Daarmee gingen we een keer in de zoveel tijd afval ruimen van de straat en uit de struiken etc. Hetzelfde deed ik met mijn moeder wanneer we met de hond gingen wandelen. We namen dan brood mee voor de eendjes en de broodzak werd daarna gevuld met afval, zodat we dit konden weggooien.

En jij had het over darlings. My darling (Lees: ShadowView en Laurens de Groot) hebben zowaar een persoonlijke reactie gegeven op de blog en zijn ons en mij gaan volgen op verschillende social media. Zo belachelijk tof! Dat maakt dat ik nog harder met mijn pompoms sta te zwaaien als ik al deed! GO LAURENS! Hebben jouw darlings nog een reactie gegeven?

Een paar weken geleden stond in nog in een lokaal krantje naar aanleiding van een tweet, aangezien ik weer aan het puin ruimen was. Mensen die het tof vinden om die hondenpoepzakjes uit de dispensers te trekken en ze overal rond te strooien. Nou… dan geef mij maar hondenpoep. Weg met die zakjes.

Wat een goede ondernemers heb je uitgekozen. Gijs Jolink met zijn Zwarte Cross is wel behoorlijk ultiem! Wanneer je je bedrijf Feestfabriek Alles Komt Goed noemt, heb je al 10 streepjes voor. En de Zwarte Cross (100% Kanevrij). Veel mooiere festivals ga je niet tegenkomen. De sfeer die daar hangt. Het feit dat de beveiliging SfeerBeheer heet. De bordjes die overal hangen vol met hilarische quotes en afbeeldingen. Het Grasnapolsky. Noem het maar op. Gijs en zijn team van belachelijk grappige mensen hebben dit bedacht.

En Vlieger en Van Dam kende ik nog niet eens. Ik kende de pistooltas wel, maar geen idee wie deze had gemaakt. Ik ben dus weer een beetje wijzer. En heeeeel typisch, natuurlijk zie ik nu overal hun merk voorbijkomen. Cookies of toeval?

IMG_8181

Jouw vraag is wat het mafste, gekste of spannendste wat ik tijdens mijn ondernemersbestaan gedaan heb.

Het besluit nemen om überhaupt te beginnen was het allerspannendste. Het bedenken van een naam. Ontwerpen van een visitekaartje. Etc. Een groot feest, maar wat enorm spannend allemaal! En één van de tofste dingen die ik heb mogen doen, was het damesteam van Nieuw-Zeeland begeleiden. Ik mocht één week een Kiwi zijn. Dat was een opdracht vanuit de KNVB. NZ speelde een oefenwedstrijd tegen onze KAMPIOENEEEEEEEN (dat was toen nog niet het geval, maar nu wel!) en daarom waren ze in NL. Dat was zo’n mooi team om mee samen te werken. Geweldig om zo opgenomen te worden door hen. Echt één met het team. En wat ik extra tof vond, was om mee te draaien met een wedstrijd. Het was een slopende, maar oowww wat een ultieme week! Wanneer ik daar weer aan denk word ik helemaal warm en fuzzy.

En dan de afsluiter: welke ontwikkelingen zijn er gaande in jouw sector waarvan jij denkt: ‘Hier kan ik dus echt niets mee.’?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s