Saskia Lelieveld

Ondernemersverhalen in Reimo: de zweethut op wielen.

Graag stellen wij jou voor aan Saskia Lelieveld, foodfotograaf. En nee, dat heeft dus helemaal niets met voeten te maken. Wel met het maken van prachtige foto’s van gerechten en van de mensen die die tongstrelende gerechten zo vakkundig en met veel liefde bereiden. Dat is wat Saskia doet, zij vertelt verhalen met haar foto’s. Bij een foto van een prachtig en smakelijk bereide vis, ‘zie’ je ook die Bretonse visser met de diepe lijnen in zijn gezicht en zijn gestreepte shirt, het idyllische vissersdorpje…kortom beleving!

En wat betreft die zweethut, we zaten gezellig tegen elkaar aangedrukt in de fantastische hippiebus (Mitsubishi L300) van Saskia…terwijl het een graadje of 28 was, haar festivalbus uiteraard geen airco heeft en de ramen dicht moesten vanwege het geluid tijdens de opnames. Misschien doen we het nog een keertje over met wat minder warm weer, maar rijden we door naar Bretagne en bestellen de beste verse vis die er te krijgen is!

Saskia Lelieveld Fotografie | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s