Deze vrouw…een ode aan Sandra Hay

Wow wat een compliment Ell, jij die energie krijgt van mij. En dan te bedenken dat ik me zo vaak vooral een energieslurper voel, een stuiterbal on speed. Maar hé dat is waarschijnlijk juist de match, want ik gedij nogal onder jouw bezielende leiding vol organisatie, structuur en humor…uiteraard! Want ‘a day without humor is like…just kidding I have no idea.

Van jouw vraag aan mij gaat het direct borrelen: ‘Welk goed doel of ondernemer die enorm MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) bezig is, wil jij in het zonnetje zetten en een energieshot geven?’

Daar heb ik dus maar 2,5 nanoseconde over na hoeven denken.

Er is een vrouw die jarenlang geleden al grote indruk op mij maakte. Haar blik, haar uiterlijk (damn de mooiste vrouw die ik ooit had gezien), haar fierceness, en dan de naam van haar T-shirt merk Badabing! Tenminste voor mij was het HAAR T-shirt merk. Ondertussen bestaat dit merk niet meer volgens mij, maar zij heeft haar ronkende stempel op me gedrukt. Die vrouw is Sandra Hay!

Ik heb haar nog nooit gesproken maar op een of andere manier heeft ze invloed op me gehad. Fuck it, ga voor wat je wil en sta voor wie je bent. Dat! Daarnaast is ze meer nog dan haar man, wat mij betreft, Rock ’n Roll. Haar man is Barry Hay, de zanger en het boegbeeld van The Golden Earring. Met die muziek ben ik de afgelopen 23 jaar ongewild geïnfecteerd door mijn man: ‘Sweet baby Jesus, niet weer de gouden oorringgen!’ prevel ik zacht biddend als hij door zijn spotify playlists scrolt. Maar ja je gaat er toch van houden hè, net als je kinderen zeg maar 😉

Weer even terug naar Sandra Hay, zij is dus bezig met een project…een waanzinnig project. Hoewel de benaming MVO haar waarschijnlijk ‘the creeps’ geeft. Maar zij maakt giga dikbuikige buddha’s. Die vervolgens op de Curacaose zeebodem vrolijk hun ding gaan zitten doen. Namelijk in recordtempo koraal aanmaken, want dat is zo ontzettend broodnodig.  En als je mij dan vraagt waar ik energie van krijg, dat is het van dit soort initiatieven. Ik wil hierover lezen, nee beter nog ik wil Sandra en haar Curacao Underwater Giants projects filmen, volgen, interviewen erover schrijven, bloggen, vloggen de hele enchillada. Ik wil alles weten en zij verdient exposure voor dit project. Dus TUI, KLM, Vliegwinkel.nl, BNN of wie dan ook stuur ons naar Sandra. En draag op een unieke wijze bij, want met Sandra kan het nooit saai worden, aan de groei van de kraamkamers van de oceaan. Zo, damn als dat niet MVO is, en dan ook nog heerlijk concreet!

Wil je meer weten kijk dan vooral even op: https://www.curacaounderwatergiants.com/copy-of-home

16422493_659793990868920_8374398984475257700_o

Omdat dit zo’n briljante vraag van jou is wil ik em voor de uitzondering ook teruggeven aan jou. Dus Ell, welk goed doel of ondernemer die enorm MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) bezig is, wil jij in het zonnetje zetten en een energieshot geven?

Give it to me, Rianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s