Give me that sugar rush!

Aaaaah Rianne, de schijt-aan-mentaliteit. Wat een heerlijk iets. Wat zou het goed zijn wanneer meer mensen deze mentaliteit zouden omarmen. Niet dat je overal schijt aan moet hebben, maar het is altijd goed om te doen wat jij wilt en denkt dat goed is en wat maakt het uit wat andere mensen dan over jou denken. YOU GO GIRL of BOY! En daarnaast, jij bent een topwijf! Een mooie, behulpzame, lieve vrouw, bomvol fijne humor. Dat weet iedereen die dichtbij jou staat, dat is dan wel weer iets wat van belang is. En de eerste die wat anders over jou zegt, sla ik in elkaar! Hartjes!

Ik moet opeens denken aan een gesprek dat ik ooit had. Ik had net een pony laten knippen en ik vond het verschrikkelijk. Een zekere meneer gaf me een compliment over de pony. Ik bedankte hem vriendelijk, en zei dat hij er maar niet aan moest wennen, want ik vond het verschrikkelijk. Zijn befaamde woorden waren toen: ‘Ach Ellen, het maakt toch niet uit wat jij ervan vindt, als rest het maar mooi vindt.’ Doe Normaal! Met open mond heb ik hem aan zitten staren, volgens mij. Het erge was, hij meende het ook nog. Ik heb hem vanaf toen niet echt meer serieus kunnen nemen. Het is hier thuis nog wel altijd een dingetje. ‘Ach… maakt niet uit wat jij ervan vindt, als de rest het maar goed/leuk/mooi/lief vindt.’

Van zulke opmerkingen krijg ik dus geen energie. Mooie brug naar jouw vraag, waar krijg ik dan wél energie van. Van de zon, dan krijg ik zo’n boost om in de zon te werken. Inspirerende mensen, die sporen me aan om anders te denken of om dingen (weer) op te pakken. Fijne muziek, DANSEN! ZINGEN! AIRDRUMMEN! Koffie, want… cafeïne. Mensen die je werk waarderen en dan ook zo lief zijn om je dat te laten weten, daardoor wil ik alleen maar meer toffe content maken. Mensen die anderen mensen complimenteren en daardoor ze naar een hoger niveau tillen (Productivity over pride, elevation over ego – Lilly Singh). Reizen, nieuwe culturen ontdekken en daarvan leren en nieuwe inzichten krijgen. Genieten van de natuur, zien hoe mooi de wereld is en daardoor dingen te relativeren. Chocolade, want… suiker. Give me that sugar rush!

IMG_7431Weet je waar ik ook enorm veel energie van krijg… van jou, Rianne! Jij bent één brok energie en dat straal je uit en daar ‘infecteer’ je mensen mee. Dus ook mij. Zeker ook mij. En weet je… ik krijg ook zo vaak te horen van mensen hoe tof wij het samen doen met onze filmpjes. Pas was het kermis in ons dorp. Er zijn daar meerdere mensen naar me toegekomen om te zeggen hoe tof ze ons vinden. Onze wisselwerking, onze humor, onze vragen etc. (wel jammer dat ik van de meerderheid niet eens wist dat ze keken. Dus jongens, geef commentaar, geef een like, iets! Zo tof.) Dat geeft ook een bom energie om door te gaan met hetgeen we doen. Sponsoren te vinden om een steen (verkleinwoorden niet van toepassing) bij te dragen, want we kunnen dit niet blijven doen voor de lol. We investeren zoveel tijd en geld in BaB, er moet wel wat uit gaan komen. Dus gaan we snel weer bij toffe ondernemers instappen, blijf ik vrolijk door editen en bloggen we vrolijk verder.

Ik heb er alle vertrouwen in. Dit toffe concept gaan we nog veel groter maken dan het is al. Met behulp van iedereen die meewerkt en kijkt. En lieve lezers, blijf ons steunen. Volg ons op de sociale media, like onze berichten, geef commentaar op onze berichten, filmpjes en blijf ook reageren op onze give aways. Want we mogen ook bijna wekelijks wat aan jullie weggeven! Hoe tof is dat.

Like op Facebook | Volg op Twitter | Subscribe op YouTube | Volg op Instagram | Volg op LinkedIn

Iedereen enorm bedankt voor jullie steun en lieve woorden. Want ook daarmee komt er bij ons een enorme bulk aan energie vrij!

Ik heb zin om de energie te verspreiden. Dus Rianne… welk goed doel of ondernemer die enorm MVO (maarschappelijk verantwoord ondernemen) bezig is, wil jij in het zonnetje zetten en een energieshot geven?

Kus,

Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s