Otto Wijnen

Otto en zijn presentatieshow!

En: The man with stash, dus voor ons is het Otto the candyman 😉

Dit is de man voor wie jij zo dankbaar bent als je al een heeeeele dag naar het belang van de juiste protocolen voor linkshandig gebruik van de liftknoppen binnen de interne vervoerssector hebt moeten luisteren. Om maar eens wat te noemen.

Je kent het wel, je bent op een congres en aan het eind van de middag is er dat moment dat je denkt: oh nee, niet nog een spreker…Maar voor je het weet val je van de ene verbazing in de andere. Zit je op het puntje van je stoel en denk je eerst nog dat de beste man volledig koekoek is. Om even later kneiterhard te lachen als hij een net op het randje grap maakt over jouw bedrijf of branche. Dat ineens een enorme ontlading geeft in de zaal en waarbij de verschillen in functie en salaris wegvallen, omdat iedereen moet lachen om de stupiditeiten die er (ook) in jouw branche afspelen.

Deze man is Otto Wijnen, de man die jou alles kan (af)leren over spreken en presenteren, want in al onze dagelijkse bezigheden zijn wij onbewust bezig met spreken en presenteren.

En het is de man die speciaal voor ons zijn hele dashboardkastje volgestouwd had met snoep en chocola, hoera! Kijk dus vooral even wat deze man te vertellen heeft.

Facebook | Twitter | YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s