Perry van Beek

N.D.A. No Dicks Allowed!

Ja, wij kunnen ook helemaal prima leven in de lijfspreuk van Perry van Beek; N.D.A. No Dicks Allowed! Dat is de luxe van ondernemen, zelf kiezen met wie je wil werken. Je omringen met mensen met wie het klikt en elkaar verder brengen, gunnen en groeien.

Oke, even terug naar Perry, want we zaten dus in de auto bij dé LinkedIn-expert van Nederland, of nee, veel meer dan dat. Want deze ondernemer reist Amerika, het Midden-Oosten en heel Europa door om te spreken over het simpel & succesvol benutten van LinkedIn. Hoe jij als ondernemer direct resultaat kunt halen uit dit platform, want zo is Perry er zelf ook mee begonnen.

Als startende ondernemer had hij (bijna) alles voor elkaar: een kantoor, directeursstoel, mooie auto en een telefoon….. maar die telefoon ging maar niet. Wat doe je dan?
Perry ging op avontuur in de wondere wereld van LinkedIn en haalde daar binnen 6 weken zijn hele business uit, deze man weet waarover hij praat. Pak er vooral even een kop thee of koffie bij en geniet van dit energieke interview met deze guru.

PS. En als Perry, van ons, dan toch een bedrijf moet noemen waar hij ongekende LinkedIn-kansen voor ziet (jeukende handen) dan is het GrandVision…dat is bij deze genoteerd.

Social.ONE |Facebook |Instagram | Twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s