Blijven ontwikkelen.

Ha, onze blogs zijn zo verhelderend voor onszelf (en hopelijk ook voor jullie!), dat elke vraag ons weer iets leert over onszelf. Ik vind dat heerlijk en daarom kan ik ook elke week niet wachten tot ik jouw vraag lees. WAT WIL ZE NU WEER VAN ME WETEN!? En dan begint gelijk het geratel weer. Soms zijn het vragen waar je dagen over moet nadenken en soms schud je het zo uit je mouw. En waar ik dan soms helemaal van baal… dat we dan een week moeten (nou ja, moeten… moeten…) wachten totdat we een nieuwe blog kunnen plaatsen. Daar heb je hem al, ons strakke schema met Business and Bubbles. Got to love it.

Ow, en of de UEFA of FIFA al aan de telefoon hebben gehangen? Nee. Begrijp jij dat nou? Tsssss (Zag je de oogrol?). Maar er zijn wel weer ontwikkelingen bij Soccerhostess waardoor dat wellicht een stukje dichterbij komt. Rapapaaaa! Wat. Een. Cliffhanger! Een van die foute dagelijkse soaps is er niks bij.

Maar goed, zolang dat nog niet the case is, kan ik nog makkelijk even een blog schrijven. In alle rust.

DE vraag waar het deze blog om draait: ‘Hoe ervaar jij het verschil tussen Soccerhostess en Business and Bubbles. Het werken in opdracht versus volledige eigen vrijheid waar het gaat om de richting en activiteiten van je bedrijf?’

Ik vind die combinatie van beide mooi. Door het één besef je weer hoe fijn het ander is. Maar het is wel fijn, dat ondanks dat het in opdracht is, ik nog vaak de vrije hand krijg. Tuurlijk houd je rekening met, maar er is zoveel vertrouwen, dat je alsnog je gang kan gaan. Zonder vertrouwen wordt samenwerken dan ook heel moeilijk. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Of je nou een eigen bedrijf hebt of niet.

christian-joudrey-90289

En nu liggen de verhoudingen nog zo tussen Soccerhostess en BaB, maar de kans zit er dik in dat we binnenkort ook meer in opdracht gaan doen met BaB en ik kan niet wachten tot het zover is. Want we zijn flink aan het zaaien en wat lijkt me het tof om met ons idee van de Business Bolide / CarTalks meer te kunnen betekenen voor andere bedrijven. Bedrijven die hún klanten of hun leveranciers beter willen leren kennen en ze daarmee ook nog een mooi podium te geven. Win/Win voor alle partijen die erbij betrokken zijn! Voor ons is het alleen even wennen dat de korte lijnen die wij normaal hebben, in zulke grote organisatie vaak niet aan de orde zijn. Geduld in dus een schone zaak in dezen, alhoewel wij daar beide niet zo heel goed in zijn. Doorpakken en gaan! Maar ja… Fingers crossed dat bepaalde dingen binnenkort verder door gaan zetten en we nog meer kunnen gaan shinen dan we al doen.

Spannende tijden! Voor beide bedrijven in mijn geval. Nu is het ondernemen één en al spannende tijd, maar toch… zo nu en dan spelen er dingen waar je extra van gaat stuiteren, want je wilt je blijven ontwikkelen. En die dingen zijn volop aan de gang. En welke kant ze ook opgaan, we gaan gewoon door… Hoor je Ramses alweer op de achtergrond? WE ZULLEN DOORRRRRGAAAAAN!!!

Jij bent al 5,5 jaar ondernemer (wat voel ik mij opeens een broekie!). Zijn er momenten geweest dat jij dacht… Ik doe het niet meer! Dat ondernemen… Ik kap ermee! Zo ja, hoe ben je daarmee omgegaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s