Mijn 3 bedrijven, mijn 3 werelden

Wakey, wakey UEFA! Als ik hen was liet ik je in ieder geval een keer meedraaien want ik zie het je doen. Met jouw ervaring binnen het voetbal en talent om in een split second en retesnel doordachte keuzes te maken. Waarbij jij in je hoofd pijlsnel alle facetten voorbij laat komen. En dan: gaan, handelen, doen! Dat ben jij. Vrouw van het totaaloverzicht en daadkracht tijdens hectiek. Hebben ze je al gebeld trouwens? 😉

Tja over hectiek. Jij vroeg me: ‘Jij met jouw 3 bedrijven, jouw hoofd maakt overuren en je pakt van alles aan. Hoe stel jij jouw prioriteiten?’

Dat is een goede vraag die ik best lastig te beantwoorden vind. En ik weet ook waarom. Dat komt omdat ik bij iedere bedrijf anders omga met organisatie, prioritering, structuur en doelen. Grappig eigenlijk want ik heb daar nooit zo bij stilgestaan.

Maar mijn allerbelangrijkst prioriteit is en blijft: iedere dag keihard mijn nek uitsteken om mijn eigen dromen werkelijkheid te laten worden.

Build-your-own-dreams-or-someone-else-will-hire-yo

 

Bij BusinessandBubbles.com werken wij samen en ben jij een belangrijke leidraad waar het gaat om structuur en agendering. Omdat we een nogal strakke contentagenda hebben is de prioritering hier vrij makkelijk. De blogs, teasers, ondernemers interviews, winacties etc. zijn strak ingepland. Dat is een heldere kapstok en geeft zijn eigen prioritering aan. Best handig.

 

Voor wat betreft allsaint.nl  heb ik te maken met ondernemers voor wie ik in opdracht werk. Dat is weer een hele andere discipline en daarmee ook andere prioritering. In veel gevallen geeft de opdrachtgever zijn prioritering aan. Meestal kan ik die wel aardig volgen. Maar als ik me daar, ten gunste van het resultaat, niet ik kan vinden trek ik aan de bel. Kortom hier heb ik minder invloed op de tijdlijn en activititen. En daarmee ook op de prioritering.
Ja en dan ibizadances.com. Het eerste wat in me opkomt: spontaan, ‘in the moment’, impulsief, zonder overleg inspringen op kansen en zonder enige vorm van beperking doen en handelen. Echt waar, ik weet vandaag niet wat ik morgen met IbizaDances ga doen. De grote lijnen weet ik en ik weet ook haarscherp waar ik eind 2017 met dit bedrijf wil zijn. Maar ik heb geleerd dat het juist met dit bedrijf totaal niet werkt om daar een strakke agendering of prioriteitenlijstjes op los te laten. Wel geprobeerd, meer dan 1 keer ;-), maar dit eiland met haar mentaliteit en hippie-verleden laat dat op een of andere manier niet toe. Leren vertrouwen op morgen dat is wat het me geleerd heeft. En ik moet je zeggen dat heeft me geen windeieren gelegd.

Als ik het nu teruglees denk ik verdomd, wat maf eigenlijk. Ieder bedrijf zijn eigen vaarroute en kompas. Tjonge Ell deze vragen aan elkaar geven mooie inzichten. En nu ben ik dus ook retenieuwsgierig hoe dat bij jou zit.

Hoe ervaar jij het verschil tussen www.soccerhostess.com en BusinessandBubbles? Het werken in opdracht versus volledige eigen vrijheid waar het gaat om de richting en activiteiten van je bedrijf?

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s