Vanessa Aalbersberg

Kappers zijn er in Nederland natuurlijk genoeg…maar soms, heel soms loop je een haarkunstenares tegen het lijf. Of nee, soms heel soms, mag je in de auto stappen van een haarkunstenares. Het feit dat ze een BMW 2 Cabrio (met gepersonaliseerd kenteken) rijdt, was niet heel vervelend, het instappen tellen we even niet mee.

Deze vrouw is niet zomaar een expert met kam, schaar en haarverf. Nee, Vanessa Aalbersberg is zo bevlogen en doelgericht in haar vak dat zij jarenlang ambassadeur was van het kappersvak op televisie. Ken je de TV kapper nog? De vrouw met de roze/paarse dreads? Juist! Vanessa!

Artiesten gaan zonder een behandeling door haar kundige handen het podium niet op, grote coiffure-merken laten hun mensen door haar trainen en ze bestiert samen met haar man een kappers-imperium van maar liefst 10 kapsalons.

Dat er complete vriendinnengroepen iedere 6 weken vanuit de andere kant van het land naar haar kapsalon komen om door haar en haar team onder handen genomen te worden, zegt genoeg toch? Wat een toponderneemster maar vooral ook wat een onzettend leuk mens. Misschien moeten wij een kappersbezoek in Breda ook maar eens gaan overwegen…

Yorimage | Facebook | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s