HECTIEK!

Wat een mooie en enorm eerlijke blog was dat! Precies het eerste punt in jouw vorige blog is de reden waarom ik Ibiza niet ‘voel’. Ik ben altijd iemand geweest die niet meedoet met de trend. En inderdaad, Ibiza wordt gigantisch gehypet op het moment en vaak op een manier die mij totaal niet aanspreekt. Gelukkig is er dan altijd nog jouw Ibiza kant, die me dan wel weer aanspreekt. Ik hoop dan ook voor jou dat het weer gaat normaliseren. En rap een beetje!

En wat heerlijk herkenbaar weer. Mensen die ‘iets’ willen doen op Ibiza, dat heb ik zo vaak met mensen die ‘iets’ willen doen in het voetbal. Of met je willen linken op Linkedin omdat ze iets willen doen in het voetbal en zo hun netwerk willen vergroten. Nou… Succes. Ga eerst eens bedenken wat je wil gaan doen. Word concreet en GA ERVOOR! Heb er de ballen voor (goede woordspeling in dit geval) om van een veilige positie en elke maand een vast inkomen te hebben, naar een bestaan te gaan met veel meer onzekerheid. Ja, er zitten heel veel voordelen aan het zelf ondernemen, maar niet alles loopt van een leien dakje. Zeker in het begin niet. Maar blijf volhouden en blijf dromen!

Zag je dat bruggetje? Hmmmm? Want hier komt ie, jouw vraag aan mij:

‘Jij bent een kei in je vak (organiseren van trainingskampen) wat zou een droomopdracht zijn voor jou met Soccerhostess?’

Mijn droom is om ooit mee te werken aan een gigantisch voetbal spektakel, zoals een WK/EK Finale of Champions League/Europa League finale. Dan wil ik natuurlijk alle voorafgaande wedstrijden ook ingezet worden, maar die ultieme wedstrijd en alle gekkigheid en hectiek die er dan bij komt kijken. Het 10 stappen vooruitdenken. Toen ik bijvoorbeeld hoorde over de explosie bij de spelersbus van Borussia Dortmund, was na de duidelijke eerste gedachten: Is iedereen ok? Mijn tweede gedachte: Het hoofd van zoveel mensen rondom die wedstrijd draait nu op volle toeren. Blazen we alles af vandaag? Wanneer spelen we dan? Hotels moeten een nacht langer geboekt worden. Vliegtickets moeten worden omgeboekt. Contact met sponsoren, etc., etc. HECTIEK!

Schermafbeelding 2017-06-02 om 10.24.44

De mooiste functie lijkt me dan de functie van Venue Director. Degene die als een helikopter boven alles en iedereen hangt die werkt in en rondom het stadion en de wedstrijd. Dat lijkt me het einde. Ik ben dol op die hectiek en dat rondrennen en zorgen dat iedereen een toffe avond heeft. Wel jammer dat hakken dan geen optie zijn… Maar daar kom ik dan ook wel weer overheen. Denk ik… en ik moet je bekennen, als ik alleen al een keer mag meelopen met meneer de Venue Director ben ik al dolgelukkig.

Dus ja… Dat is een ultieme droom voor Soccerhostess! En dat je dan die momenten kan pakken, wanneer je zomaar alleen in een stadion kan lopen. Geen mens te bekennen, alleen jij in een normaal kolkende omgeving en dan die stilte. Dat heb ik altijd iets magisch gevonden en dat zal ook altijd zo blijven.

Ik heb het hier meerdere keren over hectiek gehad. Jij met jouw 3 bedrijven zal dat ook herkennen. Jouw hoofd maakt overuren en je pakt van alles aan. Hoe stel jij jouw prioriteiten?

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s