Suzan Schapendonk

3 kippetjes in een auto, of nee 4 kippetjes in een auto eigenlijk. Want een enorme door stagiaires in elkaar geknutselde reuze-kip reed ook mee, al zat deze keurig ingesnoerd op het kinderzitje op de achterbank. Deze Kip & Ei bolide kun je niet missen, want niet alleen ín de auto maar ook óp de auto staan vrolijke kippies. Suzan hoef je niet uit te leggen wat marketing is, deze auto rij je niet ongezien voorbij.

Kneitersterk in creatieve concepten: in woord en beeld het verhaal van jouw merk/product tot zijn recht laten komen. Met een enorme trackrecord op het gebied van culinaire pareltjes (kookboeken) we noemen tussen neus en lippen even Gordon Ramsey, Jamie Oliver, Donna Hay…juist ja, koks die iets meer kunnen dan een ei bakken. Ook zij weten Suzan Schapendonk te vinden.

Kortom goed verhaal, kijk maar mee.

Kip & Ei Communicatie |Facebook | Instagram | YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s