Brandnetels bij Radisson Blu Palace Hotel

Wij houden van brandnetel op ons gezicht.

Als je ons had gezegd dat we brandnetel op ons gezicht zouden krijgen, dan hadden we je aangekeken of je een klap van de molen hebt gehad en waren we waarschijnlijk knoflook naar je gaan gooien. Sommige dingen moet je gewoon niet van te voren weten. Gewoon laten gebeuren als je halfnaakt op een massagebank ligt en net een verrukkelijke ontspanningsmassage hebt gehad en het gevoel hebt geen stap meer te willen verzetten. Dat is dus de juiste timing voor een brandnetel masker.

Daar begon het dus mee. Een ontspanningsmassage onder het genot van rustgevende klanken. Helemaal zen waren we, en daarna begon dus ons brandnetel-avontuur.

Maar wat was dat fijn! Na wat tinteling krijg je direct daarna allerlei verkoelende en kalmerende wondermiddeltjes op je gezicht. Waarna je huid weer voelt als baby-billetjes. Wat een vertroetel plek is dit zeg, met kasten vol met Babor crème, gel, olie, maskers, de hele rataplan. Echt een plek om de tijd even stil te zetten en jezelf over te dragen aan de kundige handen van deze beauty en wellness-experts.

Nog even een supertip voor alle hardwerkende mannen en vrouwen: plan tijdens een meeting vooral even een oplaadmoment voor jezelf in. Hier in de wellness van Radisson Blu Palace Hotel te Noordwijk, kun je tijdens een meeting-break alle stress uit je lijf laten masseren. Wedden dat je daarna met lumineuze ideeën de vergadering naar een resultaatgerichte meeting slingert?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s