Radisson Blu Palace Hotel

Je rijdt Noordwijk binnen en je ziet een prachtig art deco gebouw met van die torentjes en een prachtig groenen dak. Dat is het eerste wat we zagen toen we op de plek van bestemming aankwamen. Het Radisson Blu Palace Hotel. Bij binnenkomst voel je de grandeur van weleer, gebouwd in 2001, maar je kan je helemaal voorstellen hoe hier ooit de rich and famous hun entree maakten. Wij houden van die sfeer, van alle verhalen en en anekdotes die zich hier in de loop van de tijd hebben voorgedaan. En waar het personeel, professioneel als ze zijn, uiteraard compleet over zwijgt.

Bij binnenkomst valt het ontmoeten van twee werelden direct op. Aan de ene kant de sfeer van hoe ooit het hele hotel eruit gezien moet hebben en aan de andere kant ontmoeten we daar Dunes. Dunes de plek van prachtige turquose fluwelen stoeltjes die vol liefde naast een Chesterfield bank staan. Marmeren bijzettafeltjes, een fantastische designlamp in de vorm van een aap (jaja!). Een waanzinnige bar met hele fijne whisky’s (van Japan tot Zweden you name it, zij hebben het!) Oh, en een wijnklimaatkast-wand…say what? Ja, een wijnklimaatkast-wand vol fijn druivensap.

Ga je in dit hotel eten dan kun je gebruik maken van een wijnapp. Een ipad die je op basis van je voorkeuren en wat je gaat eten precies kan vertellen welke wijn jou het gelukkigst gaat maken. Pffff en gelukkig werden we van de wijn hier! Wees niet gevreesd, bij twijfel wordt hier alles uit de kast gehaald en mag de twijfelwijn vooraf gewoon geproefd worden.

Dan het parkeren, onder het hotel, mét laadpaal indien nodig. Snelle wifi, heerlijk werken in de Dunes lounge (waar genoeg stopcontacten te vinden zijn), ook op de kamers supersnel wifi, zo fijn én belangrijk.

Wij sliepen in heerlijke ruime kamers met een supersize bed en een fijn bureau om aan te werken. Phonejunkies als we zijn, is er altijd een eerste check bij binnenkomst op de kamer: zit er een stopcontact naast het bed? Check!

En dan de fitnessruimte, zelden zijn wij zo’n uitgebreide gym, met Technogym apparatuur, in een hotel tegengekomen. En mocht jij daarna nog energie over hebben, dan dagen we je uit om in het zwembad tegen de jetstreams in te zwemmen en de overkant te bereiken.

Oh, en hadden we de wellness al genoemd…dat heerlijke Babor paradijs onderin het hotel? Wil je daar meer over weten, lees dan binnenkort over onze avonturen in Business Bliss.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s