Ik ben écht goed in bed.

Rianne, jij Ibiza Ambassadeur dat je er bent! Ik heb bij Ibiza altijd het idee gehad van: ‘Noooo way, niets voor mij zo’n party eiland. Vooral nooit het vliegtuig pakken en daar eindigen.’ Door jouw verhalen, dat het echt niet alleen maar dat is en hoe jij vol liefde kan vertellen over ‘jouw’ eiland, geloof ik dat ik zelfs van Ibiza zou kunnen gaan houden. **valt even stil** Zei ik dat nou écht?!  Holy sh*t! ZE ZEI HET ECHT! Ik moet hier even van bijkomen.

Dus voor iedereen die dacht dat Rianne op Ibiza een beetje vakantie zat te vieren daaro… Baby! You were wrong. Maar wat heerlijk om te mogen werken op zo’n prachtige locatie. Ik zie je al helemaal zitten, hard werkend, maar toch genieten van alles en iedereen om je heen. Jij krijgt aardig wat meer zonuren dan de gemiddelde mens in Nederland en dat kan alleen maar een positieve uitwerking hebben. Als je de zonnebrand ook goed gebruikt, natuurlijk (Jaja, daar was ik sommigen van jullie voor, he!).

En…tja, niet slapen. Daar doe ik niet aan. Ik ben écht enorm goed in bed, want ik slaap als een os. Dat heeft ook weer te maken met de blog die ik laatst schreef (LINK!). Ik maak me niet snel zo druk om dingen, dat het me echt op die manier treft. Niet overdag en al helemaal niet in mijn slaap.

elena-cordery-114707

Een tijdje terug heb ik daar nog een gesprek over gehad met mijn vader. Hij is daar denk ik nog wat extremer in, maar ik weet nu zeker dat ik die eigenschap van hem heb. En als je bepaalde dingen hebt meegemaakt in je leven, ga je dingen ook in perspectief zien. Dus áls ik me écht zorgen maak om iets, moet het wel een belachelijk belangrijk iets zijn. Ik lig eerder wakker wanneer er zulke toffe dingen gebeuren dat de vlinders in mijn buik niet willen slapen.

Zoals Lilly Singh in haar boek schrijft (ik ben helemaal niet van dat soort JE KAN HET boeken, maar zij schrijft het zo tof, ik kon het niet laten om hem te kopen): het leven is als spelen met de Nintendo. Je kan alleen jezelf controleren, niet de dingen waar jij geen controle over hebt. Zie het als een spelletje Super Mario. Er komt van alles je kant op, zowel goed (helaas krijgen we in dit leven geen nieuwe levens toegespeeld) als slecht (die evil schildpadden, ARGH!), maar alleen jij kan alleen Mario sturen. En ja… ik weet dat dat ook inhoudt dat je met regelmaat je kop moet stoten aan een steen, om er iets positiefs uit te krijgen.

‘Understand that there are many things in life you have no control over and it is inefficient to become frustrated over that reality.’

‘If you can’t control people, then control your reaction to them. If you can’t control a situation, then prepare for it. ‘

Dus… rapapa! Ik slaap heerlijk in mijn ultieme bed met mijn beautypillow en fijne man naast me.

Ow enne, gratis tip! Zo’n beautypillow (of gewoon een satijnen overtrek, zal ook vast werken) is dus echt een aanrader, he. Je haren zitten na een heerlijke nacht rust of juist een wilde nacht, niet zo in de knoop en je huid zit ook niet in de kreuk. #NotSpon #True #NoFalseNews

Ik heb net lopen roepen dat jij zoveel zonuren krijgt daar in Ibiza, maar er is zo nu en dan ook schaduw. Wat is de schaduwkant van het werken op een eiland als Ibiza?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s