Rob Schalker

Ondernemers die al vol enthousiasme beginnen te praten over hun bezigheden terwijl Ellen nog bezig is de camera te installeren in de auto, dat zijn ondernemers die precies doen wat ze het liefste doen en overlopen van de passie om dat te vertellen. Die energie druipt er bij Rob Schalker aan alle kant van af.

Over alles wat hij doet (VEEL!) en de enorme expansie die er op dit moment gaande is met zijn modemerk A Fish Named Fred. Verkooppunten van Nederland naar Cancun en van Spanje naar Oman. Zo’n beetje wereldwijd kunnen mannen aan een echte Fred komen. Kleurige overhemden, fashionable schoenen, fijne shirts you name it en A Fish Named Fred heeft het.

Fred is die man die tijdens een tof feestje ineens een gitaar van de muur trekt en lekker begint te spelen. De man die als het bier op is binnen no time een nieuw koud biertje weet te regelen. De man die wanneer je hem denkt te kennen weer iets compleets verrassends doet. Kortom de man die houdt van een feestje, die leeftijdsloos is en altijd in is voor een geintje. We mogen het misschien niet zeggen maar deze Fred heet eigenlijk Rob…Rob Schalker.

A Fish Named Fred | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s