Marichelle de Jong

Wat een warrior is deze vrouw!

Zacht van binnen maar hard as steel van buiten. We hebben het hier over Marichelle de Jong, bokskampioene die onder andere de titel Europees en Nederlands kampioen draagt, maar zij is ook de vrouw die het White Collar Boxing naar Nederland heeft gehaald en dat is een waar begrip in de bokswereld en onder ondernemers. ’s Ochtends in alle vroegte, als wij met z’n allen nog op een oor liggen, melden zich ondernemers bij haar dojo. Om daar vervolgens met haar te trainen en als ondernemersgroep met elkaar te sparren, af te zien, hechte vriendschappen op te bouwen maar bovenal zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel. Want uiteindelijk vechten deze hechte groep ondernemers tegen elkaar, maar voor het goede doel: Lymph & Co.

Wij mochten met haar mee voor een kort ritje….wat uiteindelijk een gesprek van 1,5 uur werd. Deze vrouw has a story to tell, kijk maar even mee.

White Collar Boxing | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s