Dr. Yes en the BAWSE!

Rianne… wanneer jij al het geld van de wereld hebt, he? Mag ik dan met je mee? Want jouw verhaal, lijkt enorm veel op hetgeen ik ook zou doen. Wel fijn om te beseffen, dat we aardig wat van die dingen nu al doen. We reizen dan wel niet de wereld over (nou ja, wel, maar niet voor onze interviews. NOG NIET!), maar we reizen wel Nederland door om mooie verhalen op te halen. And we love it!

Dus… Life Novelist! JAAAAAA! Wat een goed verhaal weer. Dat schreeuwt echt: RIANNEEEEEE! Tijdens onze (auto) interviews kan ik altijd vol verbazing luisteren naar alle vragen die jij eruit gooit. De een naar de ander, BAM BAM BAM! Dus ik weet 100% zeker dat jij de mooiste verhalen vast kan gaan leggen.

En jouw vraag! Wat een enorm moeilijke! Aaaargh! Wie, wie, wie?! Ik heb er echt heel lang over moeten nadenken. Maar ik denk dat Richard Branson van Virgin, de gelukkig is die met deze Mindfullness Maharadja (Rianne, hoe verzin je het!) op een eiland mag zitten. En ja, ik zeg eiland, want kom op! NECKER ISLAND, BABY!

Deze man lijkt mij 1 brok inspiratie en eigenlijk gewoon een onwijs goede en leuke man. Ik volg hem al een tijdje op Instagram en ik zie dan filmpjes voorbijkomen van hem, waar ik echt blij van kan worden. Zoals bijvoorbeeld toen hij te horen kreeg dat er weer een kleinkind geboren was. Zijn reactie, de reactie van de mensen om hem heen. Echt. Mooi. Emotie. Of zijn kitesurf wedstrijd met Barak Obama. Doet ie even.

Dr. Yes (Dr. No, eat his dust!), zoals hij zichzelf noemt, heeft natuurlijk een enorm imperium opgebouwd. Iedereen kent Virgin. Ik wil gewoon een dag met hem meelopen. Zijn gesprekken volgen. Zijn flow meemaken. Hoe ziet zijn dag eruit? Is deze zo hectisch als ik denk dat deze is, of heeft hij alles zo goed gedelegeerd, dat dat eigenlijk best wel meevalt. (Stiekem is hij hele dagen aan het Kitesurfen met Obama bij zijn eigen Necker Island. Druk, druk, druk!) En na de tijd wil ik in alle rust een drankje met hem doen en zijn anekdotes aanhoren. Echt alles in me opnemen en luisteren.

Ik bedenk me opeens… Met Virgin kan je zo’n beetje alles doen wat je maar wilt. Van een fles wijn kopen, tot naar de maan vliegen. Dat is nog wel een idee voor ons! Wat nou interviews in een auto!? Wat denk je van interviews in een f*cking spaceship!? Houston, we’ve got no problems at all! Nope! Continue!

Richard, don’t call us, we’ll call you, buddy!

FullSizeRender

Ooeeeh! Ik bedenk me net… Lilly Singh! LILLY! Met haar wil ik een week optrekken of langer! Volgens mij is zij een enorme energie slurper, maar op een goede manier. Een vrouw van 29, die meer dan 11 miljoen volgers heeft op YouTube. Ze vecht voor #GirlLove (meiden/vrouwen moeten elkaar niet haten, maar elkaar steunen). Ze heeft net een boek uitgebracht en nu toert ze de wereld over met haar show: BAWSE. Zij komt van ver. Van depressie en zelfs gedachtes om zichzelf van het leven te beroven tot de positiviteitsgoeroe die ze tegenwoordig is.

Ik ben op dit moment haar boek ‘BAWSE’ aan het lezen en het is geschreven met zoveel humor en toch zo in your face! Heerlijk. Ik weet zeker, dat zij over de hele wereld enorm veel (jonge) mensen inspireert en helpt het leven op een mooiere manier te benaderen. Enorm veel respect voor deze vrouw!

Maar lieve, Book of life Troubadour, ik loop hier te roepen om Necker Island, echter zit jij de laatste tijd veel op dat ene andere eiland, IBIZA! Wat ben je allemaal aan het doen in de tijd dat je daar bent? Nou, nou, NOU?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s