Dirty talk

Ell, de brenger van geluk. Koningin van het persoonlijk onschadelijk maken van de piekerfunctie. De blonde engel met haar rode mond die, voordat je gaat slapen, even over je hoofd aait en zegt dat je gewoon lekker moet gaan slapen en niet moet piekeren. En dat het dan ook gewoon werkt.

Ell en haar geluksservice. Dat klinkt bijna tacky maar ik zie jou al helemaal voor met zo’n Sisi-rider wagentje, door de straten. Van Hyppolitushoef tot Hoogeveen. In zo’n ‘Ja zuster, nee zuster’ decortje, dat dan weer wel. Geluksservice in zo’n prachtig jaren 60 sfeertje. Want hé Ell blijft Ell.

Je merkt het al, ik heb alweer beeld. Op een of andere manier zie ik jou altijd in een soort TV (youtube) format.

Dat in het in het hier en nu leven, en je niks aantrekken van de meningen van anderen, daar ben jij ook zo heerlijk goed in. Leven in het nu, niet te druk maken over morgen en vooral koesteren wat er NU gebeurt. En daar is een heel erg kazig, trendwoord voor: mindfulness. En Ell, jij bent wel een beetje een mindfulness maharadja. Daarnaast ben jij wie jij bent. Geen concessies. Jij houdt van rode lippen (en damn wat heb jij daar ook de mond voor), vintage jurkjes, kekke hakjes en keurig gelakte nagels. And I like it.

Ik zit dit blogje te typen terwijl ik in een vliegtuig zit . Oortjes met mijn favoriete muziek op en totaal opgepropt in een tot de nok toe gevuld vliegtuig. Grappig, normaal kan ik nog geen 5 minuten stilzitten maar dit doe ik met alle liefde en plezier. Urenlang. Stilzitten. De adem van anderen inademen. Geurtjes van iedereen om me heen ruiken. Over een slapende buurman heen kruipen omdat ik toch echt moet plassen. En geen toegang tot wifi. No problemo, want ik mag op reis.

Op reis! En dat is precies het antwoord op jouw vraag wat ik veel meer zou gaan doen als geld geen issue zou zijn.

Over geld praten, dat is toch vaak een beetje ‘Dirty Talk’. Want over geld, daar praat je niet over…Terwijl ik de eerste menselijke wonderen nog tegen moet komen die echt kunnen leven van de wind en de liefde.

Dus ja, als geld geen issue zou zijn zou ik naar alle uithoeken van de wereld reizen. Zoveel mogelijk culturen meemaken, afzien, genieten, helpen waar hulp nodig is en om het in balans te houden soms ook heerlijk luxe verwend worden. In een prachtig decor met een wit strand, een azuurblauwe zee en een hammock tussen twee palmbomen.

sergio-jara-61698

Mijn gelukselixer is het mogen verzamelen van verhalen voor mijn ‘book of life’. Verhalen van mensen die ik onderweg tegenkom, situaties waarin ik beland, natuur die zo prachtig is dat het bijna niet te beschrijven is, avonturen die me weer even het gevoel geven dat er geen ellende op de wereld bestaat en ik onschendbaar ben.

Met geld in overvloed zou ik dus nog meer gaan reizen. En uiteraard blijven werken, misschien nog wel harder zit ik me nu te bedenken. Want alles is voor te financieren 😉

‘Life-Novelist’ dat zou ik worden, en ik ben geen mietje. Want ik zou eerlijk alle mooie, bijzondere, domme en gênante verhalen vertellen, Verdomd ik zou een Book-of-life-Troubadour worden!

Over het delen van verhalen en ervaringen; naar wie ben jij nou echt nieuwsgierig? Concreet: Met welke ondernemer zou jij wel eens 24 uur door willen brengen? En wat zou dan allemaal gaan doen?

Kan niet wachten om je antwoord te lezen.

Kus vanaf een heel erg zonnig eiland, Rianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s