Sheila Gijselman

Een Brabants-Indisch meisje, dat het weet te schoppen tot een van de weinige, echte leading ladies in de event-industrie in Nederland. Geen incentive te gek, met uitzicht op het Atlas gebergte tot het Noorderlicht, of bedrijfsfeest te spectaculair.
Als je van de Efteling afkomt moet je natuurlijk wel een beetje geloven in sprookjes en dat is precies wat Sheila doet, maar dan voor bedrijven die een onvergetelijke belevenis georganiseerd willen hebben voor hun gasten, klanten of relaties. Sheila is met haar team ‘expert in prikkels’. En sprookjes prikkelen, omdat je denkt dat het niet kan of bestaat…behalve in de wereld van Sheila, zij regelt (bijna) alles!

PPeople | Twitter | Facebook | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s