Alexander de Ruiter

Zouden we gaan Pod-racen? Dat is natuurlijk toch waar je aan denkt als je bij de eindbaas van Obi4Wan in de auto stapt.

Wij voelden ons heel even young padawans in de auto bij Alexander, oprichter van OBI4wan. Met zijn enthousiasme en drive verovert hij in rap tempo de markt van media monitoring en webcare. En niet te vergeten met de hulp van zijn  Jedi’s uiteraard!

We spraken zijn Marketing Jedi en wat zij over Alexander vertelde, was dat hij er als een echte Joda voor zorgt dat de onderlinge sfeer goed is (en dat zijn grappen behoorlijk schuin kunnen zijn, maar dat terzijde). Kortom een omgeving die bijdraagt tot optimaal presenteren en waar je je prettig voelt.

Tja, hoe kan het ook anders als je Alexander heet: De naam stamt af van alex-, een vorm van alexis, dat “verweer, bescherming, verdediging” betekent samen met -andros, het Griekse woord voor “man”. En kan worden vertaald als “beschermer van mensen”.

May the force be with you!

OBI4wan | Facebook | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s