Puur geluk!

Goedemorgen collega!

Zit ze weer. Te typen vanaf La Digue, een eiland van de Seychellen. Keihard genieten van het heerlijke weer en de overdreven mooie natuur. We zijn weer bij Rita en haar honden (voor meer info zie http://www.thebluehouse-ladigue.com). 3 maanden geleden waren we hier ook om onze vakantie door te brengen. We zijn toen op slag verliefde geworden op dit eiland en op alle honden en wilden snel weer terug. Door een enorme vertraging en naar aanleiding daarvan, een fijne compensatie, zijn we sneller terug dan verwacht. Dit keer zijn we hier om haar te helpen. Remco is druk met allerlei klusjes (goede timmermannen zijn er niet op dit eiland) en mam en ik helpen met het ontteken van de honden (er is een teken invasie gaande ivm de regen van de afgelopen tijd), afwassen, opruimen, boodschappen halen en het fijnste wat er is… lekker met de honden knuffelen en spelen. Puur geluk!

We hebben ook stappen gemaakt in het regelen van fatsoenlijk internet, mede dankzij de donatie van Huawei. Internet voor zowel voor Rita zelf als voor haar toekomstige b&b gasten. We hebben haar ook nog ruim € 800,00 aan donaties mogen geven die we hebben ontvangen van vrienden, zowel offline als online en zelf hebben we natuurlijk nog wat gedoneerd. Mijn lieve nichtje en neefjes hadden zelfs speeltjes gekocht met hun eigen zakgeld. Wij zijn jullie enorm dankbaar!

Op het moment zijn er nog 28 honden, want helaas is lieve Lotti overleden in de maanden dat we er niet waren. Helaas is een zware bevalling en de nasleep daarvan, haar te veel geworden. Rita praat er nog veel over. Als alleenstaande vrouw met zoveel honden heb je niet heel veel mensen waarmee je zulke dingen kan delen. Ik ben dan ook blij dat wij kunnen fungeren als een uitlaatklep

Gelukkig hebben we het zusje Lotti nog, Zoë.  Zij doet ons nog enorm denken aan Lotti. Ze sliepen altijd lekker samen op de bank, op de rug, poten in de lucht. Heerlijke beessies.

Nou goed, ik kan hier uren over doorkletsen, maar… dooorrrrrrr.

Ik begon met ‘goedemorgen collega’. Dat klinkt inderdaad zo enorm fijn. We wisten al dat we het hebben van collega’s echt hebben gemist, maar nu we samenwerken besef ik me dat al te vaak. Zo lekker om samen in de auto te zitten en dan jouw kenmerkende woorden te horen: ‘Hey, ik heb eens zitten denken…’ en dan weet ik al, nu gaat ze los!

Maar dan jouw vraag: Waarin ik mij zou willen ontwikkelen?

Nr. 1 is editen! Toen we begonnen met BaB en besloten filmpjes te gaan maken en zo iedereen die met ons meekijkt te laten genieten van deze geweldige ondernemersverhalen, riep ik: ‘Ik edit de filmpjes wel!’ Ik had werkelijk waar geen idee waar ik aan begon. Ik slingerde iMovie aan en dacht: ‘Goed, Ell. Nou… begin maar dan!’ In het begin is het vooral staren naar je beeldscherm en dan gewoon van alles proberen en dan komt het vast goed. In dit soort gevallen zijn Google en YouTube mijn grootste vrienden. Maar het lijkt me heerlijk om de mooiste films te maken, met camera’s in verschillende hoeken en alles super strak te kunnen editen met allerlei gave features. Het liefste met een ander programma dan iMovie, nl. Final Cut Pro. Ik ga vast dagdromen over die dag, be right back!

Nou, dat was echt een BaB dingetje. Dan een in het algemeen, dus ook voor Soccerhostess. Je kent het misschien wel. Voor een ander regel je alles tot in de puntjes en voor jezelf is het op de een of andere manier (voor mij in ieder geval) moeilijk om dingen hard aan te pakken. Ik wil nog weleens te braaf zijn. Ik moet dus leren meer op mijn strepen te gaan staan.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden, waar haal jij dan jouw pure geluk uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s