Anne-Mieke van den Hoeven

Je kent het vast wel het gevoel van een bruisbal in bad. Heerlijk, je ligt achterover en geniet van de bewegingen in het water. Nou daar moesten we aan denken toen we bij Anne-Mieke in de auto stapten.

Wat een heerlijke bom aan energie en wat een prachtige ondernemersverhalen, van auto meisje naar marketeer. Een en al dynamiek. Want deze prachtige vrouw zit niet stil en bruist altijd van de ideeën zolang het maar te maken heeft met Marketing en Sales en dan bij voorkeur in de hospitality branche.

ZELF | Twitter | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s