Ondernemersverhalen…best energyboost ever!

Merken die het snappen en jou als (potentiële) klant net dat beetje extra liefde geven. Niet omdat dat commercieel zo bedacht is maar omdat het echt is. Precies wat jij zegt. Oooh man daar kan ik ook zo gelukkig van worden.

Dan loop ik met een appelige glimlach en met springveren onder mijn schoenen de (online) winkel uit…grote kans mét een fijne aankoop 😉

Net zoals mensen, kunnen ook merken energieslurpers of energiebezorgers zijn. Daarom is het ook zo mooi dat zo’n heerlijk merk als Salentein zo enthousiast reageerde op jouw liefdesverklaring.

16831976_391045564587362_926753335304578570_n

Dit weekend heb ik meteen maar even de proef op de som genomen en de Salentein bubbles getest, man wat een tongstrelend feestje. Want we moeten natuurlijk wel weten wat we weggeven. Spoileralert: Business and Bubbles winactie in de maak!

En dan jouw vraag: wat geeft jou energie en wat kost jou juist energie wanneer het jouw ondernemingen betreft?

Business and Bubbles is een grote onuitputtelijk bak aan energie die me iedere dag weer tegemoet lacht. Voor het eerst in lange tijd weer een collega hebben, of in BaB-taal; ‘een partner in crime’. Het is zo fijn om met jou samen te werken. De manier waarop we elkaar aanvullen. Jij bent degene met net dat beetje meer geduld dan ik, koningin van de online techniek en de planning. Mijn betere zakelijke helft zeg maar….my sis in bizz. Dat ten eerste.

En ten tweede: die ondernemers! De rebellen, de cowboys and –girls, de mavericks, de mannen en vrouwen met een visie, met tomeloze energie en de meest prachtige verhalen. Die het allemaal leuk vinden als wij bij ze in de auto stappen. En hen dan vervolgens, met een camera op hun snufferd, alles vragen wat we willen weten. Over hun ondernemersverhaal, hun avonturen, hun waaroms en hun gekke eigenschappen. Altijd als we samen weer terug naar huis rijden hebben we zoveel energie dat we een week lang heel Hippolytushoef kunnen voorzien van stroom…denk ik.

Voor alles wat ik nu doe, of dat nou voor Business and Bubbles  www.allsaint.nl of www.ibizadances.com is, geldt dat ik doe wat ik echt leuk vind. Ik heb NEE leren zeggen, ik heb bepaalde opdrachten niet aangenomen en afscheid genomen van financiële zekerheid. En dat levert zo ongelofelijk veel energie op en bovendien leer ik er zo veel van. Want er is geen sprake van natuurlijke terughoudendheid of angst, ik doe wat ik leuk vind dus ik ga er vol in. Als ik dan onderweg lastige zaken tegenkom dan zit er maar één ding op, die in de vaart der volkeren oplossen. Zo makkelijk is het.

Altijd blijven leren en nieuwe ervaringen op doen, dat is zo kneiterbelangrijk voor mij.

En jij Ell, op welk gebied zou jij je verder willen ontwikkelen? Waar zou jij beter in willen worden?

Beso, Rianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s