And the WINNER is…

Aaaaah, het schoolplein. Overlopertje, knikkeren, kunstjes doen aan de rekstokken. It takes me back.

Tja… wat jij al aangaf, kan het wat awkward zijn wanneer een love brand niet reageert op jouw liefde. Al was het maar een duimpje. Een simpele klik.

Jullie zijn nieuwsgierig, dat snap ik. Dus laat ik snel beginnen:

De KLM heeft geen enkele reactie gegeven. 0,0. Noppes. Nada. Dus… Ik zit snikkend in een hoekje, heen en weer wiegend me af te vragen waar het fout ging. Natuurlijk hoeven ze niet met tickets te gaan gooien (mag wel natuurlijk), maar een kleine knipoog was al leuk geweest. Gemiste kans, KLM.

Dan @C. Zij gaven wél het duimpje waar ik zo naar uitkeek. Mijn hart maakte een klein sprongetje Whooohoooo! Go @C! Maar toch… stiekem had ik wat meer verwacht. Ze zijn nog niet eens begonnen en ik jubel al, want het kan niet anders dan een groot succes worden. Met de humor die zij nu al uitstralen had ik op een toffe actie gehoopt. Ach ja, de eerste knipoog is uitgewisseld, dat is in ieder geval al iets.

Maar dan Salentein. Wacht, het moet in hoofdletters. SALENTEIN! Slaan jullie die naam even op? SALENTEIN! Ja, die. Zij stuurde ons een mail. Zij snappen het. Ik hou daar enorm van. Zij begrijpen hoe belangrijk ambassadeurs zijn. Eerlijk is eerlijk, ik was er al een. Ik droom even weg bij de Portillo Sauvignon Blanc of de Chardonnay Barrel Selection! Maar mijn liefde voor SALENTEIN is nog meer gegroeid. Want! Zij zijn zo lief geweest om ons te voorzien van bubbels! En die bubbels houden wij niet voor onszelf… (Ell, echt niet? Weet je het heel, heel erg zeker?! Nou ja, we moeten natuurlijk wel even weten wat we weggeven) Die gaan we uitdelen! Dus blijf ons in de gaten houden **huppelt over schoolplein**

Niet te vergeten! Vorige week plaatste ik een poll op onze site. In die poll vroeg ik jullie aan te geven welk merk jullie het meeste aansprak. Het werd een gelijkspel. KLM en @C wonnen. Echter, voor mij heeft Salentein gewonnen! En hard ook.

Zo. Toch geeft dat weer extra energie he. Wanneer er bedrijven zijn die het snappen. Nu hoeft dat niet eens ons te betreffen, maar in het algemeen. Wanneer je ziet dat er online goed gereageerd wordt op een klacht. Wanneer je een winkel binnenloopt met het idee alleen te kijken en je naar buiten loopt met veel te veel aankopen. Wanneer je een persoonlijk bericht krijgt bij je pakket. Wanneer het in een restaurant opvalt dat je het koekje bij de koffie zo lekker vond en je er dus wat extra krijgt. Noem het maar op.  Ik kan daar enorm van genieten. Creativiteit, herkenning, inlevingsvermogen, meedenken met de klant. YES!

Dat is dus een van de dingen dat mij energie geeft. Maar, Rianne, wat geeft jou energie en wat kost jou juist energie wanneer het jouw ondernemingen betreft?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s