Crazy little thing called love

Het ‘dingetje’ met liefde is dat het toch wat awkward is als het van één kant komt. En dat geldt ook voor lovebrands.

Als ik razend enthousiast ben over een merk en in mijn enthousiasme roep ik dat op al mijn kanalen dan kan het natuurlijk zijn dat dat merk daar helemaal niets mee doet. Niet reageert en ook niet wat liefde teruggeeft.

Waarschijnlijk zijn die merken razend druk. Dan zegt het stemmetje in je hoofd: ‘Toch jammer’.

Met als gevolg dat de liefde wel wat bekoeld en dat is zo ontzettend jammer. Want merkambassadeurs zijn onbetaalbaar. Het allerbeste en meest onbetaalbare PR-bureau loopt buiten. Dat zijn (potentiele) klanten, mensen die iets van jouw merk vinden en daarover vertellen. Niet omdat ze daarvoor betaald worden of omdat daar een campagne achter zit. En dat is waarom dat in veel gevallen door anderen als betrouwbaar wordt ervaren. Zie daar de magische olievlek die verbinding heet, eureka!

Dus eerlijk gezegd ben ik best een beetje huiverig om mijn BaB-lovebrands te noemen. Ik ben zo bang dat  het awkward wordt.

Dan wordt het een soort schoolplein avontuur: ik loop als verlegen bakvis op die ontzettend leuke jongen af, en vertel hem dat ik zijn nieuwe leren jack helemaal da bomb vind….op een overvol schoolplein…. met een megafoon, en dat hij me dan volledig negeert. Heb je beeld?

Maar hé, deze bakvis gaat er vol in, je kent me, en de liefde voor deze merken is groot genoeg dat ik het wel aandurf, komtie:

Huawei

Oei dit merk is zo ondernemend, zo gefocust op het veroveren van de markt in NL, en de wereld. Ik volg dit merk al een poosje en ik ben er toch een beetje van gaan houden. Eerlijk is eerlijk mijn leven bestaat nog vooral uit Apple. Maar waar het tot een jaar geleden echt volledig onbespreekbaar was om naar een ander merk over te stappen, brengt Huawei mij een beetje in verwarring, dus wie weet. Ik zie dit merk als een luis in de pels binnen de telecommunicatie. Mooie producten voor hele goede prijzen. Je niks aantrekken van hoe anderen het doen maar je eigen plan trekken. Rebels met oog voor kwaliteit.

En dat laatste is precies wat wij ook doen. Alles op onze eigen manier, met een vleugje humor 😉

Moleskine

Business and Bubbles hebben wij als naam gekozen omdat wij allebei dol zijn op de ondernemende inspratie- en ideeën bubbels die in ons hoofd oppoppen. Bubbels met toffe ingevingen en briljante vondsten. Met als doel die om te zetten in concrete zakelijke acties. Er achter komen hoe andere ondernemers dat doen, deze verhalen delen en daar weer door geïnspireerd raken. Dat is waar het bij BaB om draait. Hoe fijn zou het zijn om al deze waardevolle business bubbels toe te kunnen vertrouwen aan de meest iconische notitieboekjes ooit? Voor ons en voor alle ondernemers die ons pad kruisen.

‘The best business originates in a moleskine’ Deze slogan is niet rechtenvrij maar eigendom van BaB 😉

Secret escapes

Reizen naar fijne bestemmingen, en slapen in een goed bed. Dat is natuurlijk al een blijmaker. Maar dan de poëzie waarmee ze het brengen, ik hou van dit soort fijne strikken om een reclame boodschap.

Fluister dit even tegen jezelf: ‘The worst-kept secret in luxury travel’ of ‘Flash sales on handpicked hotels’ nou vooruit nog een dan ‘Inspirational destinations and luxury hotels without the luxury price tag’.…….Ik vind dat wij dit als Business and Bubbels zouden moeten gaan testen wat vind jij Ell?

En als laatste nog een bonus blijmaker. Hiermee heb ik al een uitgesproken wederzijdse liefde want bij dit merk zit liefde en verbinding in hun DNA:

Ibicover

Voor degene die dit merk niet kennen, Ibicover  is mijn all-time favorite beachgear.

Prachtige hoezen die keurig op je bedje blijven liggen hoe je ook draait of beweegt, en dan heb ik het nog niet gehad over de matching strandlakens. Ik weet het, luxeproblemen maar hé dit merk weet hoe ze het aan moeten pakken. Want wees heel eerlijk was jij niet ook een (klein) beetje getriggerd door de foto bij dit blog? Hahaha en niet liegen! Dat is dus een Ibicover foto. Ik vind, los van hun producten, al hun uitingen oogstrelend mooi. Zoals je weet ben ik naast Business and Bubbels  druk met ibizadances.com en juist Ibicover stuurde mij op een dag zomaar een strandset. Gewoon omdat ze willen weten wat ik er van vind. En vervolgens pakketten om een winactie mee te doen voor mijn volgers. Hier gaat nog een fijne samenwerking uit voortkomen, dat voel ik.

Vergeet nooit wie de mensen of merken zijn die je vanaf het begin geholpen hebben. Nou Ibicover is zo’n merk voor mij!

Dus Ell vertel me, hoe is jouw schoolplein avontuur afgelopen? Met andere woorden hebben jouw lovebrands jou wat liefde terug gegeven. En welk gevolg heeft dat voor jouw liefde voor hen?

ambassadors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s