Fly high, sterke brillen en bubbels!

**ZWAAIT!** Hooooooi Rianne en #Blogstafette vrienden!

Rianne, Ricardo mag blij zijn met mensen zoals jij. De wereld mag blij zijn met mensen zoals jij. Ik hoop dat mensen hem vanaf nu niet meer voorbijlopen, wanneer ze in Ibiza zijn. Dus… Waaaaag hem nog eens voorbij te lopen, toekomstig Ibizabezoeker. I dare you.

En jouw verhaal over Social Media… herkenbaar. Natuurlijk is Social Media zeer belangrijk voor ons. Persoonlijk niet zo zeer (alhoewel ik mijn lieve gemaakte vrienden via Twitter, Snapchat, etc niet zou willen missen) is het zakelijk veel belangijker. Nu scheelt het dat wij het zakelijke zo enorm geweldig vinden, dat het ook heel persoonlijk is.

En wat vooral zo verslavend is… de reacties. Wanneer je ziet dat mensen reageren op de filmpjes. Hun mening geven, hun ervaringen delen. En of dat nu voor of achter de schermen is, het is gewoon fantastisch! Zo gaan we morgen ook een Business Bolide draaien, doordat iemand via Twitter zei: ‘Ik ga jullie in contact brengen met mijn werkgever, want hij heeft een goed verhaal.’ En daar worden wij blij van. Springerig ook. Dansen enzo. Dat werk.

En dan nu **drum roll please** Met welke partners zou ik de samenwerking aan willen gaan, wat Business and Bubbles betreft.

KLM!

Wij hebben samen een droom. Ondernemers bezoeken in het buitenland, met eigen ogen zien hoe zij daar werken. Waar zij tegenaan lopen, waarom zij daar juist zo goed functioneren. Wat is het verschil tussen werkend Nederland en werkend… Noem het maar op! Het zou geweldig zijn als de KLM ons de wereld over zou vliegen. Aangezien zij op 603 bestemmingen vliegen, hebben we nog aardig wat plekken te bezoeken.

mlusddeoksc-lena-bell

&C!

Het nieuwe kanaal van Chantal Janzen. In maart gaat ze pas écht los, maar haar kennende gaat het geweldig worden. En zij doet, net als wij, alles met een vleugje humor. Ook wij willen toffe mensen een podium geven, alleen wij kiezen veeal voor de ondernemers. Zij gaat allerlei verschillende dingen behandelen: mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen, etc. En ik weet zeker, dat wij als reporters met een grote glimlach, heel goed mee kunnen kijken door Chantal’s bril. Want blijkbaar is dat een hele leuke bril! Sterk, maar leuk!

Salentein!

Ondanks dat wij met Bubbles doelen op onze inspiratie, wanneer onze hersenen bubbelen van de ideeën, zijn wij natuurlijk ook niet vies van de bubbels in alcoholische versnaperingen. Nu ben ik qua wijn nogal verliefd op de Salentein wijnen. De locatie in Nijkerk alleen is al GE WEL DIG! Maar de wijnen… oooow jaaaa! Dus het kan niet anders of de Salentein sparkling brut cuvee exceptionnelle moet ook verrukkelijk zijn. Ik zou graag met een fles Sparkling onder onze arm naar ondernemers/oprichters van goede doelen toe willen gaan. Om ze te bedanken, om ze een hart onder de riem te steken, om ze te feliciteren, om in plaats van koffie eens bubbels te drinken. Echte Business Bubbles. Mooi nieuw onderdeel van onze site, vinden jullie ook niet, Salentein? **knipper knipper**

Ik heb nu een begin gemaakt, en ondanks dat wij in veel dingen hetzelfde zijn, zijn wij in veel dingen toch ook weer heel anders. Dus, Rianne, welke blijmakende merken zou jij willen verbinden aan Business and Bubbles?

And don’t be shy! Roep maar! Van welk merk worden jullie blij, #Blogstafette volgers?

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s