Pillows Anna van den Vondel

Logeren op stand, bij Tante Anna.

Zo voelde het een beetje…logeren bij een stadse tante op stand. Die kosmopolitische en gastvrije Tante Anna met haar stadsvilla aan het Vondelpark en haar ingetogen gevoel voor stijl. Kortom zo’n tante die eigenlijk alleen bestaat in boeken van Annie M.G. Schmidt. Maar eigenlijk is dit nog veel leuker, aangezien iedereen nu bij Tante Anna mag komen logeren, want nu is er boetiekhotel Pillows Anna van den Vondel.

De grootste uitdaging, in eigenlijk iedere stad ter wereld, is je auto parkeren. En dat deden wij in een parkeergarage in de buurt en wij hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen dat dat geen sinecure is qua kosten. Maar hé, chop chop, Tante Anna wacht, dus niet zeuren.

Deze stadsvilla ligt aan het Vondelpark en tijdens de wandeling naar dit hotel ben je dus direct in fijne Amsterdamse sferen, maar nu zijn wij echte stadsparken-addicts. Toen we binnenkwamen viel ons direct de heerlijke combinatie van ouderwetse grandeur (wat een pand!) met moderne stijl en comfort op. Aan de achterkant is zelfs een heus stadstuintje te vinden, waar we in de zomer zeker nog een keer terug zouden willen komen.

Als we de stijl zouden moeten omschrijven is het ingetogen chique met groen, auquamarijn to be specific, fluweel en smetteloos witte muren en prachtige strakke zwarte stalen constructies. Waarbij de kasten en muren zijn opgeleukt met vondsten uit het buitenland.

De kamers zijn aan de kleine kant, nogmaals wat verwacht je in het centrum van een grote stad, maar met de heerlijke consequente stijl van aquamarijn en smetteloos wit en het is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Er zitten bijvoorbeeld USB slots naast je bed! Ideaal voor het opladen van je telefoon. Het ontbijt is van goede kwaliteit, maar niet zo geschikt voor hongerige ochtendgasten. Het was nogal beperkt en summier.

In de living is het heerlijk toeven, de koffie en thee zijn erg lekker en de wifi werkt als een tierelier. Dus je kan hier rustig je laptop openklappen als je nog even wat wilt werken.

schermafbeelding-2017-01-30-om-09-48-44

Wat misschien goed is om te weten dat Tante Anna nog goed ter been is. Want dit hotel is niet heel geschikt voor mindervaliden, want smalle gangen en veel trappen en al direct tredes (zonder lift) bij binnenkomst.

Al met al komen we hier graag logeren want de locatie is super en de sfeer heerlijk! Mogen we nog een keer langs komen, Tanta Anna? Dan beloven we dat we doosje Arnhemse meisjes voor u meenemen!

Website | Facebook | Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s