Let’s kick some a.. DOORS!

Rianne! Goedemorgen!

WHOOOOHOOOOO! Mijn eerste blog vanaf onze Business and Bubbles site!

Wat een dag was dag, de dag van het live gaan. DE lancering van onze Business and Bubbles site. Een moment waar we allebei zo enorm naar hebben uitgekeken. Nu is het echt echt! Ik vind het zo tof dat meerdere mensen bij ons, apart van elkaar, hebben aangegeven dat ze onze blogs altijd lezen en zo leuk vinden, maar dat het zo fijn zou zijn om alles onder elkaar te kunnen lezen. Voor die mensen zijn we begonnen met de site, maar ja, wij zouden onszelf niet zijn, wanneer er na dat besluiten niet allemaal andere ideeën kwamen opbubbelen en dus BaB onstond.

Wanneer ik eraan denk beginnen er vlinders in mn buik te vliegen. Verliefdheid voor BaB en ik hoop dat veel meer mensen die verliefdheid met ons voelen. Elke keer wanneer we samen in de auto stappen is het weer raak. En het is zo fijn om met BaB weer een collega te hebben. Zeker wanneer die collega Rianne Toussaint is.

En hoe ik BaB combineer met Soccerhostess? Nou… zoals jij weet, we hebben er veel gesprekken over gevoerd nl., heb ik pas de beslissing genomen om me op een andere manier te focussen op Soccerhostess. Ik wil weer terug waarmee het allemaal begon. Bedrijven en/of hotels ondersteunen in het organiseren en begeleiden van trainingskampen.   Daarom heb ik afscheid genomen van een grote opdrachtgever, die toch niet helemaal bij dat plaatje paste. Dat was een doodenge stap, aangezien dat financieel nog wel een dingetje was. Maar een stap waar ik van heb geleerd en waar ik heel blij mee ben.

Rond de tijd dat ik afscheid nam van die opdrachtgever gingen wij los met BaB. Dus eigenlijk kwam dat goed uit. Aangezien het met Soccerhostess wat rustiger was, kon ik me lekker focussen op bijv. het maken van de BaB site. Een site bouwen met een programma waarmee ik nog nooit had gewerkt. Ik ben enorm blij hoe de site is geworden, maar wat een bevalling is dat geweest. Aan de andere kant vond ik het ook heerlijk om alles opnieuw eigen te maken. Ergens compleet gek van worden en dan opeens BAM gelukt! Hoe dan!? Maakt niet uit, SLINGERS!

vba-jnharai-chris-lawton

Op het moment dat je de beslissing neemt om afscheid te nemen van het één, volgt het ander. Het is heerlijk cliché, maar het is toch echt zo: Waar er een deur dichtgaat, gaat de andere open. Dat was dus oa de BaB deur, maar ook weer nieuwe deuren voor Soccerhostess. Ik presteer erg goed onder druk, dus 2017 wordt het jaar van de deuren intrappen. So let’s kick some A… Doors.

We hebben deze week ook deuren in getrapt. We zijn naar een netwerkbijeenkomst geweest van het FCN. Hoe bijzonder was het dat er 2 weken na het live gaan van onze site mensen al zeiden: ‘Hey, jullie zijn van Business and Bubbles!’  We keken elkaar even aan van… kennen ze ons nu al?! En ja! Ze kennen ons nu al. Bizar hoe snel dit gaat. En dat geeft zo’n enorme boost.

Ik kan niet wachten om straks door de bomen het bos niet meer te zien. Het liefst heb ik een tropisch regenwoud. Wat jij?

Dan is er natuurlijk nog de vraag voor jou! Jij hebt een blog geschreven over Ricardo. De man die je leerde kennen op Ibiza en een diepe indruk op jou heeft gemaakt. Die blog heeft blijkbaar ook een boel bij andere mensen losgemaakt, want jouw site ging zelfs plat omdat zoveel mensen deze wilde lezen. Wat voor een impact heeft dat gehad op jou en jouw IbizaDances platform?

Liefs,

Ell

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s