Rollercoaster life

Ha die Ell,

Ja hoor deze week is onze website Business and Bubbles de lucht in geschoten met de snelheid en het enthousiasme van Bart Chabot on speed.

‘Mijn hart gaat tekeer’ zei jij en dat is precies wat ik voelde.

Want potverdorie toch best spannend om je kindje ineens met idereen te delen. Natuurlijk is het belangrijk dat ‘men’ het een beetje een interessante en toffe site vindt. Maar ook, we doen het omdat dit is wat we willen doen, dus gaan met die banaan.

En wat is het toch een feestje om dit samen met jou te creëeren.

Wat begon als een hapje/tapje waarin we elkaar bijpraatte over onze zakelijke avonturen en hiccups, werd een wekelijkse blogstafette.

En op die blogstafette kregen we zoveel positieve respons, en de vraag om bundeling van de blogs dat een website niet meer uit te stellen was. En nu is er dan Business and Bubbles: alles over ondernemen met een vleugje humor.

We delen onze eigen ondernemers-avonturen, interviewen leuke, gekke en/of succesvolle ondernemers en testen hotels op ondernemersvriendelijkheid.

En dat maakt ons: Storyhunters with a license to share!

Op scherp staan we, de meest uiteenlopende ondernemers hebben we al voor de camera gehad, ja we vloggen ook, en wat een parels, hotels, hebben we al mogen testen. En het stuiteren continues!

En de sneltrein raast maar door want vrijdag (morgen) zijn we uitgenodigd, dankzij jouw lidmaatschap, bij het www.fcn-nl.com. Het meest hoogstaande netwerk van Nederland.

Ik ben zo blij dat we allebei het lef hebben gehad om een een onbeperkt kaartje voor deze Business and Bubbles-rollercoaster te kopen. En boy oh boy, how we enjoy the ride!

Wat zijn dan mijn doelen met Business and Bubbles vraag je?

Ik denk dat mijn belangrijkste doel is om zoveel mogelijk fantastische verhalen te verzamelen. Mijn eigen ondernemersgrenzen te verleggen en mijn netwerk uit te breiden.

En uiteraard hebben wij zelf een grote gemene deler: reizen. Dus als wij samen met Business and Bubbles buiten de landgrenzen op storyhunt kunnen, dan kun je me niet gelukkiger maken. Want: Hoe werkt dat ondernemen in het buitenland? Waar loop je tegenaan? Hoe ga je om met cultuurverschillen? Wat zijn de voordelen of juist de nadelen om als NL’er in het buitenland te ondernemen? en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ooh man het begint nu al te borrelen! Maar first things first, want onze agenda hier knalt uit elkaar met prachtige afspraken en het testen van waanzinnige (boutique-) hotels.

Naast Business and Bubbles heb ik www.Allsaint.nl en www.IbizaDances.com en jij www.soccerhostess.com. Behoorlijk wat (ondernemers-)bordjes om hoog te houden zo samen. Ik merk dat dat een pittige uitdaging is, waanzinnig leuk maar ook een bomvolle agenda en heel veel mensen die wat van je willen.

Hoe doe jij dat? Hoe hou jij de focus en zorg je dat alles de juiste aandacht, navolging en pro-activiteit krijgt?

Besos, Rianne

Ja ik geef je een spaanse knuffel, we kunnen maar beter op tijd beginnen met onze internationale focus toch? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s