WE GAAN TERUG!

Rianne! Lieverd!

We zijn gewoon live gegaan met onze nieuw FB pagina, hey! Wat eigenlijk nog niet de bedoeling was, maar… wij weken af van de planning, want we voelden dat het goed was om het NU te doen. Onze samenwerking Business and Bubbles is écht van start gegaan! Binnen een paar uur zoveel likes en meer dan 2000 mensen bereikt. ONGELOOFLIJK TOF! Nu al zin in het moment dat onze site live gaat! En lees je dit en ben je super benieuwd waar we het over hebben? Kijk dan op: https://www.facebook.com/BusinessandBubbles/ en een Like is een enorme knuffel van ons! Traaaalalalaaaa. Zo… dan nu terug naar onze blogs:

Het is zo bijzonder, ik las jouw vorige blog en ik dacht alleen maar: Hoe kan zo een sterke en zelfverzekerde persoon als jijzelf nou een saboteur in zichzelf hebben om the finger te geven?

Jij bent zo’n vrouw, waarbij men aan je lippen hangt, zodra je begint te praten. Ik ben blij dat je dat door die Marketingpresentatie voor de Utrechtse Business Club aan den lijve hebt ondervonden. Ow en trouwens… dat doe ik ook nog steeds, wanneer jij ergens binnenkomt, kennis maakt met mensen, de situatie aanhoort en direct allerlei toffe ideeën begint te spuien. Jaloersmakende eigenschap. So yeah, don’t you dare listen to that jerk!

Nu ik je blog weer teruglees zie ik dat jij je afvraagt wanneer wij weer terugkeren naar onze Wifi-arme eilanden, aangezien je het gevoel had dat dat niet lang zou duren. Nou, je had volkomen gelijk! Gisteren heb ik de tickets geboekt. We gaan terug naar het eiland met het belabberdste wifi of all, La Digue. Wat ik in mijn vorige blog niet heb verteld is dat we op La Digue bij een vrouw (Rita) verbleven die 29 honden heeft opgevangen, in haar uppie. 29 honden die waren verwaarloosd, gedumpt in een rivier, overgoten met kokendheet water en voor dood achtergelaten, etc. Zij heeft ze liefdevol verzorgd en een prachtig huis gegeven. Wij zijn dus niet alleen verliefd geworden op het eiland zelf, maar ook op Rita en haar geweldige roedel. Toen we de poort achter ons dichtdeden bij vertrek, keken we elkaar aan met tranen in onze ogen (nou ja, ik huilde gewoon volop) en zeiden we tegen elkaar: ‘We moeten snel terug!’ Nu we de situatie beter kennen, kunnen we haar beter helpen. Dus in februari gaan we terug, om haar wat meer lucht te geven, door te helpen en de honden weer te voorzien van belachelijk veel knuffels.

We gaan Rita ook financieel helpen. Alles wat zij verdient via haar B&B gaat direct naar de honden, maar dat is lang niet genoeg. Zij en de honden kunnen alle hulp gebruiken voor het prachtige werk dat ze doet. Om je een idee te geven: Voor € 10,00 kan ze een puppy inenten, voor € 30,00 kan ze honden steriliseren of castreren. Dus echt alle beetjes helpen. Al heb je € 1,00 over, GRAAG! Alles is welkom. Donaties mogen naar: Ellen Jansen, NL06ABNA0618608834, o.v.v. Rita. Karmapunten coming your way!

En dan de vraag waar het allemaal om draait: Sta jij iedere ochtend blakend van het zelfvertrouwen op en ga je iedere avond met een roes van zelfverzekerdheid naar bed?

Ow god, nee. Ik denk dat bijna niemand op deze aarde dat doet. Ja, behalve Kanye West dan. Mijn inner jerk (mooi omschreven ook) komt hier en daar weleens naar boven drijven. Maar die probeer ik heel snel de kop in te drukken. Ik weet nog dat ik moest afrijden en dat ik nogal gespannen was. Inderdaad het ‘Kan ik dit wel?!’ complex. Mijn broer zei toen iets in de trant van: ‘Ell, je kan je er enorm druk om maken, maar dat werkt je alleen maar tegen. Gewoon je ding doen en gaan.’ tegen mij. Dat is me altijd bijgebleven. Wanneer er iets is waar ik me druk om maak, dan komt er een kalmte over me heen wanneer ik weer hoor. Wat kunnen we ons soms druk maken om niets. En je dan achteraf afvragen: ‘Waarom heb ik me hier druk over gemaakt?!’ Als we dat nou van tevoren al denken, hoeven we ons dat na de tijd niet meer af te vragen.

Zoals ik hierboven al schetste, jouw Ferrari brein (zoals jij deze noemt) blijft maar gaan en overlopen van de ideeën. Hoe kom jij tot rust? Hoe krijg jij jouw brein zover dat ie helemaal zen is? Lukt dat überhaupt?

Dikke kus,
Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s