Kletsen met Elvis en borrelen met Humberto.

Goedemorgen vanuit de Seychellen! Praslin om precies te zijn. Wat een land is dit. We zijn compleet verliefd geworden. Vooral op het eiland La Digue, maar daar volgt vast nog een blog over.

Wat tof om door jou genoemd te worden in jouw vorige blog. Die 3 mogen meer dan trots zijn op jouw trots voor hen.

Ik kreeg wederom een enorm leuke vraag van jou, namelijk als ik met wie dan ook een gesprek wilde aangaan, wie zou dat dan zijn.

De eerste waar ik aan denk is: Elvis Presley. Tja, je zei nog eenmaal carte blanche. Hij heeft zo enorm veel gedaan voor de muziek. Zijn stijl heeft zoveel veranderd en losgemaakt bij mensen. Hij durfde met zijn heupen te wiegen. OH MIJN GOD! Wiegen met je heupen, het is gekkenwerk! Dat kan niet, dat mag niet. En toch… hij deed het. Hij geloofde in wat hij deed. En terecht. Hij werd de grootste. Iedereen kende hem. Of je nou wel of niet iets had met zijn muziek. En zelfs tot de dag vandaag is Elvis Presley een naam die praktisch iedereen kent.

Ik zou zo graag eens met hem kletsen op Graceland. En hem vragen, hoe het voor hem is geweest. Hoe de dood van zijn moeder invloed heeft gehad op alles, want dat heeft het. Hoe zou zijn leven zijn geweest als zijn tweelingbroer, Jessie Garon, het wel had overleefd (Jessie overleed bij de geboorte). Of zijn tijd in het leger echt het begin van zijn verslaving is geweest. Of Cornel Tom Parker (een Nederlander nog wel) hem langzaamaan kapot heeft gemaakt met zijn belachelijke tourschema’s. Waarom ben je niet voor jezelf opgekomen? Hoe zou hij nu terugkijken op het verloop van zijn leven. Deze man boeit me enorm. Niet alleen zijn muziek, maar ook alles wat hij heeft meegemaakt. Ik heb zoveel vragen voor hem. Maar helaas, zullen dit voor altijd vragen blijven.

En wat me ook enorm gezellig lijkt. Een borrel doen met Humberto Tan.

Alles wat die man aanraakt veranderd in goud. Zo lijkt het. Zet hem voor de camera en het is een kijkcijferkanon. Laat hem dansen en hij vult hele zalen. Geef hem een camera en hij maakt de meest geweldige foto’s. Radio? Och, waarom niet! Dat kan ie ook. Laat hem kleren en schoenen ontwerpen en TADAAAA! Succes. Mijn god, wat enorm irritant is het eigenlijk. Maar wat geweldig. Voor hem én voor ons. Ik heb Humberto 1 keer mogen ontmoeten, in de tijd dat ik nog in Doorwerth werkte. En weet je… Het is een enorm aardige en charmante man ook nog. Heel enthousiast en geïnteresseerd. Echt iemand met positieve energie aan zijn kont. Ik weet zeker dat dat een heel groot deel is van zijn succes. Hij heeft die, daar gaan we weer, gunfactor! Maar toch vraag ik me af. Hoe doet ie dat toch? Hij moet zoveel ballen in de lucht houden. HOE DAN!? Hoe houd je overzicht? Hoe bewaar je de rust? Hoe behoud je balans tussen zakelijk en privé, is die balans er überhaupt? En simpelweg: Hoe krijg je het nou in godsnaam voor elkaar om overal een succes van te maken?! Enorm veel respect voor deze man, die het keer op keer voor elkaar weet te krijgen. En tuurlijk is ook voor hem niet alles rooskleurig. Ook hij heeft zijn downs en ook hij heeft heftige dingen meegemaakt, net als iedereen, dat besef ik mij. Maar toch. Wat is die man goed bezig.

Goed, genoeg veren voor die man.

En ja! Ons nieuwe project. Laten we die sluier inderdaad snel gaan op lichten. Want ik spring alweer op en neer van enthousiasme wanneer ik eraan denk. Kan niet wachten om je weer te zien na mijn vakantie, gelukkig duurt dat niet al te lang daarna, want whooohooo! We hebben weer genoeg om bij te kletsen.

Ik ga nog even genieten van deze prachtige omgeving en de hitte. Deze blog komt VROEG voor jullie, want vandaag zitten we om 07:00 uur (04:00 uur in Nederland) in de bus naar het prachtige Curieuse eiland, waar we de schildpadden gaan bezoeken. Zin in!

Dan de vraag aan jou. Als jij aan de top mocht staan van een bedrijf, welke zou dat zijn en wat zou je veranderen?

Liefs,
Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s