Coolblue

Allerliefste Rianne,

In jouw blog gaf je aan: ‘Marketing is blij maken’. Daar ben jij heel goed in, blij maken. En dankzij jouw vraag, kan ik dan nu laten zien welk bedrijf mij enorm blij maakt. Altijd leuk!

Jouw vraag was: ‘Welk merk heeft jou voor het laatst echt blij gemaakt, Ell?’ Daar hoef ik niet lang over na te denken. Coolblue! Eerder kocht ik eigenlijk alles via Bol.com. Over het algemeen netjes geholpen daar, tot het dit jaar meerdere malen misging met 1 bestelling en ik meerdere keren behoorlijk in de steek werd gelaten. Toen heb ik desbetreffende bestelling geannuleerd en nooit meer iets bij Bol.com gekocht. Dan is wat mij betreft de gunfactor weg.

Via Twitter werd mij al meerdere malen aangegeven dat Coolblue een hele goede organisatie was, waar veel (heel veel) mensen goede ervaringen mee hadden. Ik had Coolblue natuurlijk al wel vaker voorbij zien komen. Zoals vorig jaar, toen ze bekend maakten dat het verkocht was aan Sinterklaas (www.youtube.com/watch?v=_Ai_4o8smhI). Ik hou van die humor en dan creëer je bij mij toch gelijk een zwak.

Dus! De eerst aankopen zijn een feit. En alleen de bestelling is al een feest. Wanneer je de betaling hebt gedaan, krijg je nog wat tips and tricks om de tijd te doden tot je pakketje er is. Ik baal ervan dat ik die mailtjes niet meer heb, ik zou bijna een nieuwe bestelling doen, om het te kunnen printscrenen, maar dat gaat me net iets te ver.

En wanneer het dan zover is en de bezorger is geweest (en ook goed om te weten, ze leveren ook op zondag, ideaaaaal!) dan zie je de door. Ook al zoiets leuks. Oefeningen die je kan doen met de doos. Ik weet niet op work out 1 zo slim is om te doen, maar het gaat om het idee. En dan natuurlijk de ‘Wat ga jij maken van deze doos’ opdracht waarmee je een cadeaubon kan winnen.

Foto

Een briljant idee! Want iedereen maakt hier foto’s van, plaatst het op social media en BAM! Reclame voor CB en toffe content voor de social media kanalen van CoolBlue zelf. Je weet zelf dat ik (en jijzelf natuurlijk ook) een enorme fan ben van social media, nou… als iemand daar goed mee weet om te gaan, dan is CoolBlue het. Ze waren dan ook het Beste Merk bij De Social Media awards in 2015 en in 2016 hadden ze zelfs de best video, de beste inhaker én de beste webcare. Via deze link kan je nog meer mooie voorbeelden zien waarom zij social media winnen: 10 redenen waarom coolblue nummer 1 is op social media

Check ook even CB’s eigen YouTube kanaal, als je gewoon even lekker wilt lachen. Daar zie je bijvoorbeeld ook een filmpje van de werkplekken binnen Coolblue. Er is onder andere een Ballenbak kantoor! EEN BALLENBAK KANTOOR! Wat een droom is dat.

Dan de vacatures. Voor mij als knuffelverslaafde werd ik natuurlijk direct enthousiast van de vacature: pakketjesknuffelaar. Nadat de pakketjes uit de kusjesmachine komen, mag je de pakketjes knuffelen wanneer deze dat nog nodig hebben. Echt hoor jongens, hou op met me. Dit soort dingen, hoe origineel wil je het hebben!

Over Coolblue kan ik nog uren doortypen. Het blijft me fascineren hoe enorm goed bedacht ALLES is! Ik geef het toe, ik ben verliefd Coolblue. De Slogan: ‘Alles voor een glimlach’, weten ze meer dan waar te maken.Goed, naast Coolblue ben ik ook enorm fan van jou, Rianne. Ik ga je vragen complimenten uit te delen. Op welke mensen om jou heen ben jij trots en waarom? Mag iemand zijn op zakelijk gebied, maar natuurlijk ook privé. Het is jouw feestje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s