Zoveel vragen, zoveel antwoorden.

Lieve Rianne,

Ik start deze blog blozend. Wat een lieve dingen schreef je over me in je vorige blog! Dank je wel!

Om mee te starten: Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd of jij naar aanleiding van jouw blog nog in contact bent gekomen met mensen die jou verder kunnen  helpen met jouw Ibiza plannen. De liefde voor Ibiza stroomt als een dolle door jouw hart, dat is aan alles te merken en wie kan nou beter het eiland ‘verkopen’ dan iemand die er zoveel passie voor heeft.

Dan vroeg je mij naar de reacties op mijn bedrijven top 5. Behalve 1 hebben alle bedrijven wel iets gedaan met die tweet/post. GeRT, gefavoriet of ze zijn me gaan volgen en aardig wat medewerkers van deze bedrijven kwamen even kijken op mijn LinkedInpagina! Wees welkom! Degene waarvan ik zei dat ze zo cross mediaal bezig waren… zijn dat blijkbaar toch niet helemaal, 0 reactie van hen. Jammer. Er is niets concreets gekomen vanuit de genoemde bedrijven, echter ben ik wel benaderd door iemand anders. Daar heb ik een enorm leuk en fijn gesprek mee gehad. Zo’n afspraak die dan 3 uur duurt, omdat het zo gezellig is. Pommmpidommm.

schermafbeelding-2016-10-14-om-11-55-23
tekst: Mr. Kate

Je vroeg me ook nog in hoeverre ik zou passen bij bedrijven die social media niet inzetten. Social media is vandaag de dag niet weg te denken. Het zijn geweldige en gratis manieren om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Waarom zou je ze niet gebruiken? Als je ze niet gebruikt, dan loop je, wat mij betreft, toch echt enorm achter. Geef de mensen een kijkje in de keuken en creëer die gunfactor. Doe het wel vanuit je hart, want standaard berichten die alleen maar via pre-sceduled tweets/FB posts, noem het maar op, worden geplaatst doen mij (en ik denk vele anderen met mij) niets. Zo onpersoonlijk en niet boeiend. Durf tussen al het standaards, spontaan en anders te zijn.

Maar om terug te komen op jouw vraag: ‘In hoeverre zou jij passen bij bedrijven die social niet inzetten?’ Ik kan daarbij passen, wanneer ze social media NOG niet gebruiken en er wel voor openstaan. Opzetten met die handel en lekker de interactie aangaan met jouw doelgroep en wie weet boor je zelfs wel een nieuwe doelgroep aan. Social media is een grote olievlek en die kan heel erg ver reiken. Doe er absoluut je voordeel mee.

Dan nog de laatste vraag die ik kreeg: Wie ben ik. Ik ben iemand met hart voor de zaak, maar nog meer hart voor de mensen. Vertrouwen staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Zowel mensen die ik kan vertrouwen als dat mensen mij kunnen vertrouwen. Ik ben echt iemand die gelooft in de woorden: ‘Wat je geeft, krijg je terug.’ Met alles. Ik ben: Doorpakken. Daarnaast ben ik ook, zoals hiervoor al aangehaald, social media (zowel zakelijk als privé) Maar IK ben zoveel meer dan alleen mijn werk, dus ga ik ook over naar het persoonlijke. Ik ben reizen, familie, vrienden, dierenliefhebber, vegetariër, make up gek, wijnliefhebber, dol op een sigaar roken zo nu en dan, alles loopt zoals het lopen moet (alhoewel ik mezelf soms echt wel afvraagt: Waarom in godsnaam!?), knuffelverslaafde (als in het werkwoord).

But enough about me, let’s talk about you! Ik zie je de laatste tijd veel posten over jouw Boostcamps. Hoe is de Boostcamp eigenlijk tot stand gekomen en wat houdt het precies in?

Dikke kussen!

Foto: Mr. Kate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s