Mijn droombedrijven top 5!

 

Hey Rianne!

Jouw reactie op onze netwerk meet up is zo herkenbaar. Ik ging met een enorme smile op mijn gezicht weer richting de Achterhoek. Gelukkig had ik nog 1,5 uur rijden voor de boeg om alles te laten landen. Want wat hebben we een gezellige, maar zeer nuttige dag gehad met zijn vieren. En wat vond ik het heerlijk om zo’n groot zakelijk succes bij Smulpaapje te mogen vieren. Prachtig begin van deze meet ups.

Mijn top 5, in willekeurige volgorde, waar ik met mijn bedrijf graag zou willen ondersteunen.

Triple Double

Het sportmarketing bedrijf van Bob van Oosterhout. Wanneer ik de site en wanneer ik de social mediakanalen bekijk van dit bedrijf dat zie ik vooral 1 ding. ENERGIE! Heel veel positieve energie. Elke werknemer straalt! Ze zijn gevestigd in het SX Eindhoven een gebouw volgestopt met Sport, Marketing en Media. Alles op 1 plek, een briljant iets. Ik zou er al een dagje stilletjes in een hoekje willen zitten om mee te krijgen wat er zich allemaal op de vloer afspeelt. Bob, ik hoop dat we binnenkort eens die kop koffie gaan doen. Long overdue.

ATPI Sports Events

De naam zegt het al. Events en sport. De ultieme combinatie. Het betreft niet alleen Voetbal EK’s en WK’s, maar bijvoorbeeld ook de Volvo Ocean Race of de Olympische spelen. Ze verzorgen tickets, hotels, hospitality, organiseren evenementen, etc. Ze pakken alles op om te zorgen dat de klant een geweldige ervaring heeft bij een van hun georganiseerde reizen. Dat zit dus ook in mijn bloed. Het willen creëren van prachtige herinneringen. Dan zie ik ook nog dat een mooi bedrijf als deze, maar 724 volgers heeft op Twitter… Dat kan vele malen beter.

Helden Magazine

Het magazine dat Frits en Barbara Barend hebben opgezet. Ze hebben het cross mediaal ook enorm goed opgezet. Het is zoveel meer dan alleen een magazine. Neem maar eens een kijkje op het YouTube kanaal van Helden Magazine. Het lijkt me heerlijk om te kunnen meedenken over nieuwe rubrieken, schrijven van columns, meewerken aan het succes van hun YouTube kanaal.

UEFA

Ja, ik weet het, er is zeer veel te doen rondom de UEFA. Maar toch… als voetballiefhebber is dit toch behoorlijk ultiem. Het idee dat je zou kunnen meewerken aan de organisatie rondom de EK’s, Champions League of Europa League wedstrijden. Met desbetreffende teams hotels zoeken voor hun verblijf. Voor aankomst de hotel controles uitvoeren, programma’s maken, busvervoer organiseren, velden checken, stadions checken, omgang met de pers. Noem het maar op! Dat lijkt me een absolute droom!

Wereld Natuur Fonds

Iets compleet anders! Maar degene die mijn blog hebben gelezen: ‘Mijn ultieme droom heeft niets met voetbal te maken’ (Klik hier) voelde hem wellicht al aankomen. Ik ben dol op dieren en de natuur.  Het liefst trek ik elke dag de jungle in op zoek naar slangen, spinnen, apen etc etc. Ik vind het hartverscheurend om te zien hoe de mensheid deze prachtige wereld kapot maakt. Zoveel onschuldige dieren zijn hiervan de dupe. Ik zou mij met alle liefde van de wereld willen inzetten om moeder natuur te helpen al haar moois voort te laten bestaan.

Wat een heerlijke vraag was dit. Dan nu mijn vraag aan jou.

We hebben de laatste tijd ook contact ivm het huren van jouw huis in Ibiza, ik merk dat jij zo enorm veel liefde in dat huis en Ibiza zelf stopt. Wat ik me afvraag: Heb je er weleens over nagedacht om meer huizen op Ibiza te gaan verhuren en op welke manier zou je dat dan aanpakken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s