Droombedrijf top 5

Hallo Ell! Hier! Kun je me zien? Nee? Dat kan kloppen.

Ik stuiter namelijk nogal door het beeld. En dat als after-high van onze netwerk-tweetup. Die we ook wel sisterpact noemen: ondernemen & netwerken. Gelukkig is dit een blog. Je kunt het in je eigen tempo lezen. Als het beeld was geweest had je nu het gevoel gehad dat je naar een Pong game (herinnert u zich deze nog, nog, nog) zit te kijken.. Hahaha., nou ja je kent me.

Vrijdag hebben we onze tweetup gehad, met José van Daal (Zichtbaar Ondernemen) & Susan Aretz (Smulpaapje), en daarna heb ik het hele weekend mijn laptop niet weg kunnen leggen. Het leek wel of  het metershoge onkruid op het pad naar mijn zakelijke stip op de horizon ter plekke gemaaid werd. Ik heb weer zicht! Ook dankzij jouw liefdevolle kick at my ass, had ik even nodig. Netwerken werkt! Ik heb meteen actie ondernomen en er staan afspraken met potentiële Ibiza samenwerkingen, in combinatie met marketing. Best of both worlds. Op naar een working nomad bestaan. Want dat is mijn ultieme goal. Je komt toch wel langs dan hè? Ik zie al een jaarlijks tweetup netwerkfeestje op Ibiza voor me, jij? A heart without dreams is like a bird without feathers.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij uit jouw lidmaatschap van het high-end netwerk, waar je het in je vorige blog over had, gaat halen. Vast fantastische kansen èn resultaten jouw kennende. Want ik ken niemand die zo goed kan verbinden en  van 1 + 1 drie weet te maken. Hou me op de hoogte. En misschien doe je daar bruikbare tips op voor onze tweetups.

Over netwerken gesproken, jij stelde de vraag: Als het goed is houd je na een netwerkavond wat leuke leads over. Hoe en wanneer pak jij na zo’n avond deze leads op. En hoe ga jij om met mensen waar je op de avond zelf een super goede klik had en die niet reageren op jouw mails/telefoontjes.

Met het gevaar arrogant over te komen. Mensen die niet reageren vind ik verspilde moeite. Soms raak ik met mensen aan de praat en heb ik een fantastisch gesprek. Waarin hij/zij dolenthousiast is over mijn inzet voor hun merk/bedrijf. Maar écht enthousiast bedoel ik dan hè? Als in: kun je de maand november alvast leegvegen voor me? Om vervolgens tegen een muur van totale radiostilte aan te lopen. Geen reactie op mijn vervolgmail of telefoontje. Huh?

Ken je dat nummer van Frozen, die mierzoete Disney film?

Nou mijn ultieme tip bij het tegen komen van mensen/organisatie met het ‘niet-reageren-syndroom’: gooi je armen in de lucht en zing in volle overtuiging het ‘let it go’ refrein mee. En vergeet die heerlijk hoge uithaal niet. Bij mij gaat dat natuurlijk zo vals als een kraai maar hé mijn buurvrouw is 80….en doof.  Laat die eventuele, niet reagerende, lead los en richt je op je nieuwe/andere zakelijke doelen. Mocht het niet helpen dan is zangles misschien een idee 😉

A positive mind is a joy forever toch? Natuurlijk is je eigen broek ophouden niet altijd eenvoudig. Maar wat ben ik iedere dag weer blij dat ik zzp’er ben en de vrijheid te mogen kiezen. En me mag storten op opdrachten bij bedrijven/merken waar ik echt een beetje van ben ga houden.

Hoe zit dat bij jou: wat zijn jouw droombedrijven/-merken? Voor welk bedrijf of merk zou jij jouw kwaliteiten in willen zetten, wat is jouw top 5? Ik zet je ook echt op scherp Ell want ik wil namen! En hou je niet in want het is een prachtig compliment als je als bedrijf door jou, als dedicated toporganisator van (voetbal)trainingskampen, genoemd wordt als droombedrijf.

Kom maar door!

Kus, Rianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s